Навчався з племінником, а ямочку помітила дружина: Андрій Кравченко розповів про дружбу із Зібровими

Український співак Андрій Кравченко, якого порівнюють із Олегом Винником — розповів про свою дружбу з володарем самих пишних вус Павлом Зібровим. Що поєднує цих виконавців — розповість "Один Факт".

Співак Андрій Кравченко підкорив українських жінок своїм мелодійним голосом. Багато шанувальниць вбачають в ньому… Олега Винника. Та насправді Кравченко – це окрема творча особистість, зі своїм репертуаром.

Андрій Кравченко розповів про дружбу із Зібровими
Андрій Кравченко розповів про дружбу із Зібровими

Нещодавно Андрій Кравченко дав інтерв’ю Соломії Вітвіцькій і в ньому розповів про себе та про дружбу із Павлом Зібровим.

Виявилося, що Андрій Кравченко навчався в університеті разом із племінником Павла Зіброва. Саме там і почалася історія зіркового знайомства, що переросла в подальшому у міцну дружбу.

Андрію Кравченку ще в юні роки пощастило ближче познайомитись із родиною Павла Миколайовича Зіброва.

Зараз співак, зірка якого яскраво засяяла на українському небосхилі – має чудову можливість питати пораду щодо пісенної творчості у більш досвідченого колеги.

Андрій Кравченко добре спілкується не тільки із Павлом Миколайовичем. Артист дослухається і до порад дружини володаря пишних вус – Марини.

Співак розповів, що саме ця гарна жінка розповвла йому про те, яка ж сторона обличчя в нього є більш фотогенічною, робочою.

Кравченко зазначив, що дуже часто телефонує Павлу Зіброву, щоб отримати поради. Поряд зі старшим колегою завжди знаходиться його кохана дружина, Марина Володимирівна. Інколи він розмовляє і з нею також.

Андрій Кравченко зізнається, що для нього є справжньою нагородою те, що він знайомий із такими освіченими і добрими людьми, як Марина та Павло Зіброви.

А ще виконавець пісні “Мадонна” розповів, що в університеті навчався разом із племінником Павла Зіброва – Назаром Давидовським. Зараз Назар став священнослужителем.

Співак Андрій Кравченко розповів, як подружився із Павлом Зібровим
Співак Андрій Кравченко розповів, як подружився із Павлом Зібровим

Кравченко пригадав випадок, коли вони разом із Мариною Зібровою та племінником Павла Миколайовича сиділи за чашкою кави – то вона назвала Андрієві його робочу сторону обличчя.

На думку Марини Володимирівни – робочою стороною обличчя Андрія Кравченка є ліва – там, де ямочка.

І я дослухаюся – посміхнувся Андрій Кравченко.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.