53-річна Марія Бурмака розповіла, чим займається доросла донька: “Своїй дитині буду допомагати завжди”

53-річна Марія Бурмака має 28-річну доньку. Ярина не пішла материним шляхом, а обрала собі інший. Розберімося, чи влаштовує співачку те, чим займається найближча родичка.

Марія Бурмака – турботлива мама. І хоча доньці вже минуло 28 років, матуся завжди цікавиться справами й намагається підтримати Ярину в усіх її починаннях. Стосунки між родичками доволі близькі.

Чим займається донька Марії Бурмаки

Бурмака визнає, що був час, коли Ярина дуже сильно псувала нерви. Вони частенько сварилися й не знаходили взаєморозуміння, розповіла артистка oboz.ua. Та все це в минулому. Марія завжди ладна підтримувати рідну кровинку:

“Я не та мама, яка скаже: “Це був твій вибір – вигрібай тепер сама”.

Артистка ладна завжди прийти на допомогу та прийняти сторону доні, навіть якщо вважає, що дівчина робить щось не зовсім правильно. Саме так колись поводилася з Марією її мама. І вона перейняла цей тип поведінки стосовно своєї дитини.

Попри те, що Ярині вже під 30 років, вона досі не знайшла свого єдиного шляху в житті. Трішки займалася музикою, відкрила Інстаграм-магазин, у якому торгує вінтажними речами. Звісно, мама хотіла б, аби Ярина займалася чимось конкретним.

Чим займається донька Марії Бурмаки: подружжя з маленькою Яринкою

Але власного бачення намагається дівчині не нав’язувати. Нехай зі своїм життям розбирається сама. Бурмака тішиться, що донька виросла порядною та доброю людиною. І це найголовніше.

Попри те, що артистка двічі сходилася й розходилася з батьком Ярини Дмитром Небесійчуком, переважно ростила доньку сама. Остаточно пара розсталася 2000 року. Чоловік трагічно загинув у 2022 році, коли в його будинку на Івано-Франківщині сталася пожежа. Про колишнього Бурмака згадує лише хороше, хоча й відзначає, що людина була складною.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?