53-річна Марія Бурмака розповіла, чим займається доросла донька: “Своїй дитині буду допомагати завжди”

53-річна Марія Бурмака має 28-річну доньку. Ярина не пішла материним шляхом, а обрала собі інший. Розберімося, чи влаштовує співачку те, чим займається найближча родичка.

Марія Бурмака – турботлива мама. І хоча доньці вже минуло 28 років, матуся завжди цікавиться справами й намагається підтримати Ярину в усіх її починаннях. Стосунки між родичками доволі близькі.

Чим займається донька Марії Бурмаки

Бурмака визнає, що був час, коли Ярина дуже сильно псувала нерви. Вони частенько сварилися й не знаходили взаєморозуміння, розповіла артистка oboz.ua. Та все це в минулому. Марія завжди ладна підтримувати рідну кровинку:

“Я не та мама, яка скаже: “Це був твій вибір – вигрібай тепер сама”.

Артистка ладна завжди прийти на допомогу та прийняти сторону доні, навіть якщо вважає, що дівчина робить щось не зовсім правильно. Саме так колись поводилася з Марією її мама. І вона перейняла цей тип поведінки стосовно своєї дитини.

Попри те, що Ярині вже під 30 років, вона досі не знайшла свого єдиного шляху в житті. Трішки займалася музикою, відкрила Інстаграм-магазин, у якому торгує вінтажними речами. Звісно, мама хотіла б, аби Ярина займалася чимось конкретним.

Чим займається донька Марії Бурмаки: подружжя з маленькою Яринкою

Але власного бачення намагається дівчині не нав’язувати. Нехай зі своїм життям розбирається сама. Бурмака тішиться, що донька виросла порядною та доброю людиною. І це найголовніше.

Попри те, що артистка двічі сходилася й розходилася з батьком Ярини Дмитром Небесійчуком, переважно ростила доньку сама. Остаточно пара розсталася 2000 року. Чоловік трагічно загинув у 2022 році, коли в його будинку на Івано-Франківщині сталася пожежа. Про колишнього Бурмака згадує лише хороше, хоча й відзначає, що людина була складною.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?