Чи схожий Іван Бліндар на Кузьму Скрябіна: порівнюємо зовнішність актора і неповторного Андрія Кузьменка

Актор Івано-Франківського театру Іван Бліндар зіграв молодого... Кузьму Скрябіна. Чи насправді актор настільки схожий на відомого українського співака - розбирався "Один Факт".

Іван Володимирович Бліндар – молодий і перспективний український актор, який з 2011 року грає в Івано- Франківському академічному обласному музично-драматичному театрі ім Івана Франка.

А ще цей харизматичний актор дуже схожий на співака Андрія Кузьменка, більш відомого українцям як Кузьма Скрябін.

Кузьма Скрябін та Іван Бліндар
Кузьма Скрябін та Іван Бліндар

Цю віддалену схожість із Скрябіним помітили й творці фільму “Я “Побєда” і Берлін”.

Помітили і запросили Івана Бліндара зіграти головну роль в цьому проекті, що був створений за мотивами однойменної повісті самого Андрія Кузьменка.

Так, славнозвісний Скрябін не лише музикантом був. Він ще й книжки писав. Ось ця, за якою зняли фільм з Іваном Бліндарем в головній ролі – містить в собі справжню історію з життя Кузьми.

В молоді роки Скрябін відправився разом із товаришем до Берліну, щоб там продати автівку марки ” Побєда” одному коллекціонерові.

Ця подорож стала для музиканта справжнім челенджем, адже за три дні в нього був запланований концерт в Україні і треба було встигнути повернутись.

Отже, чи насправді Іван Бліндар, що зіграв молодого підприємця на “Побєді” Андрія Кузьменка так схожий на Скрябіна. Звісно, щось схоже між ними є. В Івана так само, як і в Скрябіна – кучеряве волосся. Та й риси обличчя дуже схожі на музиканта.

Іван Бліндар розповідав, що задля того, аби максимально походити на свого кіногероя – йому довелося схуднути на 14 кг всього за 7 тижнів. Режисери поставили завдання – схуднути так, щоб було видно впадини на щоках. Іван заради ролі постарався і змінив свій розпорядок дня та харчування заради регулярних занять із тренером.

Чи схожий Іван Бліндар на Кузьму Скрябіна: порівнюємо зовнішність актора і неповторного Андрія Кузьменка
Чи схожий Іван Бліндар на Кузьму Скрябіна: порівнюємо зовнішність актора і неповторного Андрія Кузьменка

Іван Бліндар зізнався, що схожість із Кузьмою в кадрі – це велика заслуга художників та гримерів. Актор також вважає, що під час проб на роль у фільмі “Я, “Побєда” і Берлін” його помітили та затвердили зовсім не через зовнішність. Просто в Івана – дуже схожа із Кузьмою філософія життя, світосприйняття. І Кузьма Скрябін, і Іван Бліндар мають єдину рису характеру – оптимізм. Він допомагає вирішувати будь-які проблеми.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?