Тіна Кароль у вовняному пальто за 47 тисяч гривень прогулялася біля моря: в такому наряді і вітер не задуває

Тіна Кароль завітала до Одеси, прогулялася вздовж моря, заспівала саою нову пісню "Троянди" і... похизувалася довгим і тепленьким пальто. "Один Факт" дізнався, яка в нього вартість.

Тіна Кароль продовжує розповідати про модні тренди. Тільки така красуня має унікальну здібність – розповідати без слів.

На цей раз зірка української естради постала перед прихильниками у довгому пальто, виробленому зі 100% вовни.

Верхній одяг темно-сірого кольору по своїй довжині майже достає до підлоги. Двобортне пальто оздоблене відворотним коміром і чотирьма чорними гудзиками, що розташовані спереду.

Тіна Кароль, вдягнена у тепленьке вовняне пальто, прогулююється вздовж узбережжя Чорного моря в Одесі і наспівує одну із останніх своїх пісень: “Троянди”.

Звісно, шанувальниці співачки висловили своє захоплення стильним образом зірки. А одна з прихильниць модної Тіни Кароль вже за традицією розповіла в своєму Instagram – скільки коштує вовняне пальто, як у Тіни Кароль.

Вартість цього луку від зірки становить 1200 $. Ця сумма еквівалентна 47 тисячам українських гривень. Немаленькі гроші, але розкіш і не може коштувати занадто дешево – згодні?

Виробник пальто, як у Тіни Кароль – компанія “A.M.G. Brand”. Її філіали відкриті у великих українських містах (Львів, Одеса, Київ).

Раніше “Один Факт” розповідав про інші модні наряди Тіни Кароль. Вона, як і усіляка модна жінка, намагається завжди виглядати неперевершено. Цікаво, що на стрункій дівочій фігурі зірки однаково добре сидять і вовняний костюм за 88 тисяч гривень, і чорна елегантна сукня за 34 тисячі гривень.

Тіна Кароль – це дорогоцінний діамант, який яскраво сяє у будь- якому обрамленні. Це й не дивно, адже зірка ретельно стежить за власною фігурою і займається спортом та йогою. Красуня Тіна заради ідеальної зовнішності навіть зважилася на те, щоб самостійно і без допомоги тренерів освоїти надскладні асани з йоги.

Нові статті

Схожі статті

Дизайнерський ремонт, світлі тона та багато простору: Тімур Мірошниченко показав, як виглядає його квартира

Шоумен Тімур Мірошниченко показав свою величезну квартиру біля Дніпра, в якій він живе з дружиною та чотирма дітьми: як виглядає оселя зіркового подружжя?

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?