Тіна Кароль у вовняному пальто за 47 тисяч гривень прогулялася біля моря: в такому наряді і вітер не задуває

Тіна Кароль завітала до Одеси, прогулялася вздовж моря, заспівала саою нову пісню "Троянди" і... похизувалася довгим і тепленьким пальто. "Один Факт" дізнався, яка в нього вартість.

Тіна Кароль продовжує розповідати про модні тренди. Тільки така красуня має унікальну здібність – розповідати без слів.

На цей раз зірка української естради постала перед прихильниками у довгому пальто, виробленому зі 100% вовни.

Верхній одяг темно-сірого кольору по своїй довжині майже достає до підлоги. Двобортне пальто оздоблене відворотним коміром і чотирьма чорними гудзиками, що розташовані спереду.

Тіна Кароль, вдягнена у тепленьке вовняне пальто, прогулююється вздовж узбережжя Чорного моря в Одесі і наспівує одну із останніх своїх пісень: “Троянди”.

Звісно, шанувальниці співачки висловили своє захоплення стильним образом зірки. А одна з прихильниць модної Тіни Кароль вже за традицією розповіла в своєму Instagram – скільки коштує вовняне пальто, як у Тіни Кароль.

Вартість цього луку від зірки становить 1200 $. Ця сумма еквівалентна 47 тисячам українських гривень. Немаленькі гроші, але розкіш і не може коштувати занадто дешево – згодні?

Виробник пальто, як у Тіни Кароль – компанія “A.M.G. Brand”. Її філіали відкриті у великих українських містах (Львів, Одеса, Київ).

Раніше “Один Факт” розповідав про інші модні наряди Тіни Кароль. Вона, як і усіляка модна жінка, намагається завжди виглядати неперевершено. Цікаво, що на стрункій дівочій фігурі зірки однаково добре сидять і вовняний костюм за 88 тисяч гривень, і чорна елегантна сукня за 34 тисячі гривень.

Тіна Кароль – це дорогоцінний діамант, який яскраво сяє у будь- якому обрамленні. Це й не дивно, адже зірка ретельно стежить за власною фігурою і займається спортом та йогою. Красуня Тіна заради ідеальної зовнішності навіть зважилася на те, щоб самостійно і без допомоги тренерів освоїти надскладні асани з йоги.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?