Зрадниця Регіна Тодоренко отримала російський паспорт: до рідної Одеси більше ні ногою, а родичі там

Відома телеведуча та співачка Регіна Тодоренко, яка родом із України нещодавно отримала російське громадянство: що відомо? Батьки в Одесі, а Регіна в Москві.

33-річна Регіна Тодоренко народилася в Одесі, колись була відомою українською телеведучою, пізніше переїхала до росії та вийшла заміж за російського співака Влада Топалова.

За повідомленням російських ЗМІ, російський паспорт Тодоренко отримала нещодавно. Перед цим вона жила і працювала в росії, подорожувала по всьому світу з українським громадянством. Перехід на “російське” відбувся внаслідок тривалого шлюбу зі співаком Владом Топаловим.

За весь період російської агресії проти України Тодоренко ні разу не висловлювала засудження або коментарі щодо війни, ініційованої її новою “батьківщиною”. Натомість, вона активно демонструвала своє ставлення до подій, публікуючи повідомлення про “любов і мир”, навіть у день обстрілу Одеси, коли багато українців потерпали від нападу, вона публікувала свої фотографії з відпочинку.

Зрадниця Регіна Тодоренко отримала російський паспорт
Зрадниця Регіна Тодоренко отримала російський паспорт

Регіна Тодоренко, згідно з відомостями пропагандистів, нещодавно отримала російський паспорт. Це сталося лише кілька днів тому, і, ймовірно, це дало їй можливість брати участь у так званих “виборах”, які організував російський президент Путін. Попередньо Регіна не виявляла поспішності отримати громадянство РФ. Вона проживала в Москві з українським паспортом і це не заважало їй заробляти гроші в росії.

Зрадниця Регіна Тодоренко отримала російський паспорт
Зрадниця Регіна Тодоренко отримала російський паспорт

Варто відзначити, що це рішення Тодоренко викликало шквал обурення, оскільки вона прийняла російське громадянство в часи, коли РФ агресивно втручалася в справи її рідної України. Наприклад, в той самий період, коли вона отримала паспорт, місто Одеса, де народилася Тодоренко, постійно опинялося під обстрілами російських військ, що призводило до страшних наслідків для місцевого населення.

Варто зазначити, що близькі родичі Тодоренко, зокрема, її батьки, залишилися в Україні під час цих тяжких часів. Це робить рішення Регіни ще більш суперечливим і викликає питання щодо її ставлення до війни та подій в рідній країні.

Нові статті

Схожі статті

Дизайнерський ремонт, світлі тона та багато простору: Тімур Мірошниченко показав, як виглядає його квартира

Шоумен Тімур Мірошниченко показав свою величезну квартиру біля Дніпра, в якій він живе з дружиною та чотирма дітьми: як виглядає оселя зіркового подружжя?

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?