Жінки, від яких божеволіє Потап: після Ірини Горової і Насті Каменських з’явилася ще одна – колишня друга

Головний репер країни Олексій Потапенко, більш відомий як Потап - прославився ще й завдяки своїм чудовим відносинам із жінками. Хто вони - головні фаворитки Потапа? Розповідає "Один Факт".

Український репер Потап відомий шанувальникам не тільки своїми творчими здобутками, але й добрими стосунками із колишніми та нинішніми жінками.

Олексій Потапенко є одним із найвпливовіших людей в українському шоу-бізнесі. Його ім’я пов’язують не тільки з пісенною творчістю, а ще й з яскравими та харизматичними жінками, що знаходяться поряд із репером. Які красуні подобаються Олексію Потапенко? “Один факт” розповість про це далі.

Ірина Горова

Потап з колишньою дружиною Іриною Горовою і сином
Потап з колишньою дружиною Іриною Горовою і сином

Ірина Горова – перша офіційна дружина Олексія Потапенка і мати його сина Андрія, якому вже виповнилося 14 років.

В шлюбі Горова із Потапенко прожили 15 років поспіль. Причиною розлучення стало те, що в парі постійно виникали суперечки і конфлікти. Цікаво, що розлучення не завадило Горовій та Потапу в подальшому співпрацювати разом.

Як зізнаються колишні – спільне минуле та взаємоз’язок дуже сприяють активному розвитку бізнесу. Зараз Олексія та Ірину пов’язують дружні і партнерські відносини.

Настя Каменських

Настя Каменських – ще одне велике кохання репера Потапа. Їх теж поєднав спільний музичний проект “Потап і Настя”, над яким вони почали працювати в далекому 2006 році.

Репер Потап і його кохана Настя Каменських
Репер Потап і його кохана Настя Каменських

В 2017 році ця зіркова пара зіграла таємне весілля у Лас- Вегасі. Офіційне весілля Насті Каменських і Потапа в Україні відбулось 23 травня 2019 року.

Останнім часом у суспільстві ходять чутки, нібито шлюб цієї зіркової пари дав тріщину. Зараз відомо, що Потап виїхав із України і продовжує будувати творчу кар’єру в Латинській Америці.

Олексій Потапенко і Настя Каменських
Олексій Потапенко і Настя Каменських

ЗМІ повідомляли, що на червоній доріжці одної з латиноамериканських премій з’явилась і Настя Каменських.

Офіційної заяви щодо свого розлучення подружжя не надавало.

Анна Андрійчук

Анна Андрійчук – колишня подруга Насті Каменських. Чому колишня? Цей факт на початку березня 2024 року пояснив блогер Богдан Беспалов. За його словами – Анна зараз перебуває в стосунках із Олексієм Потапенко і це стало причиною його розлучення з Каменських.

Анастасія Каменських і її подруга Анна Андрійчук
Анастасія Каменських і її подруга Анна Андрійчук

Богдан Беспалов вважає, що Анастасія не змогла пробачити чоловікові зраду із дуже близькою їй людиною, подругою Анною Андрійчук.

До речі, Андрійчук раніше перебувала в офіційних стосунках із співаком Позитивом. Зараз же вона – двічі колишня. Адже і з чоловіком розлучилася, і подругу, схоже – втратила.

Блогер також зазначив, що Потап просто божеволіє від Андрійчук і постійно тримає її поряд. Каменських, звичайно, це дуже тригерить і дратує.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.