“Не будемо друзями”: 27-річна Мішель Андраде розповіла, в яких відносинах з чоловіком Каменських Потапом

Відома співачка Мішель Андраде поділилась подробицями відносин зі своїм екс-наставником Потапом: чи спілкуються зірки та в минулому колеги між собою?

У червні 2022 року українська співачка Мішель Андраде припинила співпрацю з лейблом Mozgi Entertainment, який на даний момент перейменовано на Pomitni. Це рішення викликало загальний інтерес серед прихильників артистки. Вона не приховувала, що відносини з колишньою продюсеркою Іриною Горовою залишилися нормальними після того, як Мішель припинила працювати з її продюсерським центром.

Однак Мішель також відзначила, що у неї з Потапом була досить незрозуміла зустріч, на той момент співак та продюсер перебував за кордоном.

Мішель Андраде розповіла, в яких відносинах перебуває з Потапом
Мішель Андраде розповіла, в яких відносинах перебуває з Потапом

Питання, чому Мішель не перейшла до переформатованого лейблу, виникло серед фанатів. Сама артистка розсекретила, що розрив контракту став результатом довгих переговорів. Вона визнала, що вже на той момент розпочалася повномасштабна атака на її особистість, тому вирішила завершити співпрацю з лейблом. Мішель розуміла, що хоче надати собі можливість створення чогось нового та виразити себе в новому світлі.

Мішель Андраде розповіла, в яких відносинах перебуває з Потапом
Мішель Андраде розповіла, в яких відносинах перебуває з Потапом

Співачка визнала, що період після розриву контракту був дуже важким для неї через відсутність підтримки для своїх ідей. Втім, цей випробувальний період також надихнув її на нові музичні напрями та творчі рішення. Вона засвідчила, що цей етап в її кар’єрі дав їй більше впевненості і сили для подальших досягнень.

У стосунках Мішель з Потапом з’явилися певні моменти, які вона не може повністю зрозуміти. Андраде зазначила, що після важкого періоду в її житті вона зустрілася з колишнім продюсером Потапом. Ця зустріч викликала у неї сумніви і роздуми.

Мішель поділилась, що у них ніби все добре, але вона відчуває, що вони більше ніколи не будуть друзями, якими були до цього. Незважаючи на це, Мішель все одно висловлює вдячність за досвід, який отримала з Потапом.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.