44-річна Маша Єфросиніна в гостях у Олени Кравець попросила тест на вагітність: “Мене знудить зараз”

Маша Єфросиніна завітала в гості до Олени Кравець. Про що говорили дівчата та чому Єфросиніна прямо посеред ефіру вирішила зробити тест на вагітність? Читайте подробиці в матеріалі від "Один факт".

Youtube-проект зірки “Кварталу-95” Олени Кравець “Вдома поговоримо” стає все далі популярнішим. Перший випуск Олена Кравець присвятила розмові із власною старшою донькою Марією.

Маша Єфросиніна попросила тест на вагітність в гостях у Олени Кравець
Маша Єфросиніна попросила тест на вагітність в гостях у Олени Кравець

Потім до неї в гості на родинний вогник стали заходити й інші зірки українського телебачення та естради. На чаюванні в Олени Кравець вже побували Олександр Педан із своїми доньками, Олена Коляденко з сином та донькою.

І ось на Youtube вийшов черговий випуск “Вдома поговоримо”. На цей раз в гостях опинилась блогерка, ведуча і волонтерка Маша Єфросиніна.

Прийшла вона без доньки Нани, і сина Олександра із собою не захопила. Виявилося, що донька Єфросиніної від Тимура Хромаєва уникає публічності.

Саме через це вона і не з’явилась поряд із мамою в шоу Олени Кравець.

Марія у розмові розповіла, що Нана вже з 12 років почала відстоювати особисті кордони і відмовляється фотографуватись разом із мамою. Більш того, будь-яку світлину із Наною Марії Єфросиніній доводиться попередньо узгоджувати із донькою.

Втім, це не завадило ані Марії, ані Олені з Машею Кравець тепло поспілкуватись на родинні теми.

Під час цього спілкування Єфросиніна дуже жваво налягала на мандарини і й не помітила, як з’їла цілих 4 великих штуки. Власне, через у неї й виникло припущення щодо вагітності:

Мені вже треба тест на вагітність робити – зазначила Марія Єфросиніна.

Дівчата всі разом посміялись над цим, а Олена Кравець уточнила в своєї гості, що вона хоче скуштувати ще.

Єфросиніна зазначила, що їй дуже хочеться чогось кисленького. А ще – поскаржилась на те, що дуже рідко її інтерв’ю обходяться без таких ось ексцесів, коли кожне слово – це джерело для яскравих журналістських заголовків.

Взагалі-то розмова із Машею Єфросиніною вийшла дуже теплою, оптимістичною і затишною. Навіть пори те, що її донька відмовилась йти разом із мамою в гості.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?