44-річний В’ячеслав Узелков вперше показав свою кохану, яка замінила Боржемську: “Спати ні, кохатись – так”

Боксер В'ячеслав Узелков після розлучення з Мариною Боржемською кілька разів заявляв, що збирається одружуватися вдруге. Натомість обличчя обраниці довгий час приховував від загалу.

Хто замінив Марину Боржемську в його житті, В’ячеслав Узелков довгий час приховував, хоча про одруження час від часу писав і говорив. Так, навіть взяв участь у шоу “Одруження наосліп”. Та, здається, того разу не зустрів свою половинку.

Узелков спить не на лікарняному ліжку, а з коханою

Близько двох років колишній боксер натякав, що збирається одружуватися. Але навіть на вимогу колеги-спортсмена Василя Вірастюка показати врешті наречену, не відреагував. Коли здавалося, що весілля вже зовсім близько, надійшли сумні новини.

Узелков серйозно захворів. Курс лікування у Вінниці не призвів до позитивних результатів. Навпаки у тяжкому стані фітнес-тренера доправили на швидкій допомозі до Києва.

Узелков спить не на лікарняному ліжку, а з коханою

В інституті Шалімова В’ячеславу зробили операцію. Він сповістив шанувальникам, що став інвалідом через заняття великим спортом і має пережити ще одне хірургічне втручання. Натомість природний оптимізм і жага до життя нікуди не поділися.

Узелков спить не на лікарняному ліжку, а з коханою

Як свідчать Інстаграм-сторіз, Узелков проводить ночі не в лікарняній палаті, а поряд із коханою. Вони кохаються, і від подібних позитивних емоцій біль відразу вщухає. Звісно, боксер залишився вірним собі.

Хоч і показав подругу на світлині поряд із собою, але силуети настільки темні, що можна роздивитися хіба що махрові халати, але тільки не обличчя. Удень В’ячеслав теж часу дарма не гає – відвідує спортивну залу, адже за довгі роки спортивної кар’єри звик постійно бути в русі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?