44-річний В’ячеслав Узелков вперше показав свою кохану, яка замінила Боржемську: “Спати ні, кохатись – так”

Боксер В'ячеслав Узелков після розлучення з Мариною Боржемською кілька разів заявляв, що збирається одружуватися вдруге. Натомість обличчя обраниці довгий час приховував від загалу.

Хто замінив Марину Боржемську в його житті, В’ячеслав Узелков довгий час приховував, хоча про одруження час від часу писав і говорив. Так, навіть взяв участь у шоу “Одруження наосліп”. Та, здається, того разу не зустрів свою половинку.

Узелков спить не на лікарняному ліжку, а з коханою

Близько двох років колишній боксер натякав, що збирається одружуватися. Але навіть на вимогу колеги-спортсмена Василя Вірастюка показати врешті наречену, не відреагував. Коли здавалося, що весілля вже зовсім близько, надійшли сумні новини.

Узелков серйозно захворів. Курс лікування у Вінниці не призвів до позитивних результатів. Навпаки у тяжкому стані фітнес-тренера доправили на швидкій допомозі до Києва.

Узелков спить не на лікарняному ліжку, а з коханою

В інституті Шалімова В’ячеславу зробили операцію. Він сповістив шанувальникам, що став інвалідом через заняття великим спортом і має пережити ще одне хірургічне втручання. Натомість природний оптимізм і жага до життя нікуди не поділися.

Узелков спить не на лікарняному ліжку, а з коханою

Як свідчать Інстаграм-сторіз, Узелков проводить ночі не в лікарняній палаті, а поряд із коханою. Вони кохаються, і від подібних позитивних емоцій біль відразу вщухає. Звісно, боксер залишився вірним собі.

Хоч і показав подругу на світлині поряд із собою, але силуети настільки темні, що можна роздивитися хіба що махрові халати, але тільки не обличчя. Удень В’ячеслав теж часу дарма не гає – відвідує спортивну залу, адже за довгі роки спортивної кар’єри звик постійно бути в русі.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?