З ведучого “Орел та Решка” у гордість України: біографія Антона Птушкіна, фільм якого купили в США

Заслужений журналіст України, мандрівник, ведучий телешоу "Орел і Решка", режисер - це все про Антона Птушкіна. Детальніше про біографію творця розповість "Один Факт".

Антон Птушкін – український теле- та радіоведучий, відеоблогер і діджей. Велика кількість українців пам’ятає Антона, як ведучого програми “Орел і Решка”. Але насправді творчі грані особистості Антона Птушкіна набагато ширші.

Антон Птушкін: біографія митця, чий фільм купили в США
Антон Птушкін: біографія митця, чий фільм купили в США

Антон Юрійович Птушкін народився 22 травня 1984 року у Луганську ( в той час місто називалось Ворошиловградом).

Після школи хлопець здобув освіту по спеціальності “Соціологія”, а потім влаштувався працювати діджеєм. До переїзду в Київ працював художнім директором в ночному клубі.

З 2012 року Антон Птушкін переїхав до Київа, де розпочав працювати на радіо. Саме Антон стояв у витоків та був засновником “Радіо П’ятниця”.

Також Птушкін займався розробкою сіті-квестів. Одного разу Антон зізнався, що робив сіті-квести заради задоволення. Йому подобалося перевтілюватись у різних героїв, грати різноманітніі ролі.

Птушкін пригадав, як одного разу в рамках квесту настільки вжився в роль безхатька, що на нього навіть напав справжній безхатько в одному з містечок Луганської області. Стався напад через суперечки з приводу території для харчування і подарунків від добрих громадян.

Протягом 10 років Антон Птушкін працював ведучим на різних розважальних заходах.

З 2017 року став ведучим нового шоу про подорожі “Орел і решка”. На цьому проекті Птушкін пропрацював рік, а в 2018 році заявив про те, що звільняється з “Орла і Решки”.

На своєму Youtube-каналі Антон Птушкін продовжив викладати відеоконтент про подорожі. Він зізнавався, що створенням відеоконтенту займається самостійно, не залучаючи професійних операторів, відеомонтажерів, сценаристів. Станом на 10 березня на канал Антона Птушкіна в Youtube підписано приблизно 5.54 мільйони людей.

Досвід в створенні відеоконтенту допоміг Антону розробити свій власний фільм вже після початку повномасштабного вторгнення росії. В стрічці Птушкін розповідає про долю українських пухнастиків.

Нещодавно стало відомо, що стрічку “Ми, наші улюбленці і війна” придбав у Птушкіна найбільший американський провайдер PBS. Той самий, що транслював і оскароносний український фільм “20 днів у Маріуполі”.

В США стрічку Птушкіна буде показано у документальному проекті Nature, створеному PBS.

Антон Птушкін розповів, що над стрічкою “Ми, наші улюбленці і війна” він працював 1.5 роки. Це перший його проект, який неможливо подивитись на Youtube.

Блогер повідомив, що цей фільм дуже відрізняється від усього, що він робив раніше.

В кадрі немає ані гарних ландшафтів, ані прольотів на дроні . Адже дрони зараз потрібні на фронті.

Заради зйомок щемливих кадрів для свого фільму Антон Птушкін їздив по регіонах країни і дізнавався історії тварин, яких господарі кинули напризволяще.

За словами Птушкіна, цей фільм – спроба висвітлити ситуацію в Україні через взаємовідносини людей і тварин. Ключовою фразою стрічки стали слова головної героїні: “Інколи ми думаємо, що рятуємо тварин – насправді тварини рятують нас”.

Ось такий він, Антон Птушкін. Творчий, багатогранний, чуттєвий і, безперечно – дуже талановитий.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?