Ще одна дитина: 38-річний Тімур Мірошниченко готується до нового поповнення в своїй багатодітній родині

Телеведучий Тімур Мірошниченко зізнався, що вони з дружиною, маючи двох власних дітей мріяли всиновити ще двох. Марсель у них уже є. Чи відмовилося подружжя від планів на 4-ту дитину?

Тімур Мірошниченко з дружиною Інною планували усиновити не одного малюка, а відразу двох дітей. З усиновленням Марселя подружжя зіткнулося з такими труднощами та перепонами, що, здавалося б, мало відмовитися від подібної ідеї.

Натомість ведучий розповів у інтерв’ю, що Інна знову записалася на курси з усиновлення. Отже, сім’я збирається пройти всю процедуру заново. Звісно, мріють про дівчинку, але подивляться, як усе складеться. Мірошниченки навіть не виключають, що згодом підуть на п’яту дитину.

Тімур Мірошниченко про плани на усиновлення ще однієї дитини

Донька Мія мріє про старшу сестричку, але існують правила, за якими всиновлені діти повинні бути молодшими за рідних. Тож цю мрію дівчинки навряд чи вдасться реалізувати. Нині дитина дорікає, що брати сплять удвох у спальні, батьки теж, а вона змушена залишатися на всю ніч одна. Тож треба виправити цю несправедливість.

До того ж у старших дітей-сиріт може бути довга складна історія, зокрема, навіть із розусиновленням. Після проходження курсів усиновлювачів Інна має отримати сертифікат, в якому буде вказано граничні межі віку дитини, яку можна взяти в родину, та інші параметри.

Тімур Мірошниченко про плани на усиновлення ще однієї дитини

Марселя родина обирала довгих 100 годин. Не тому, що перебирали анкетами, а просто це перша дитина, на яку їм на сайті дали дозвіл на усиновлення. Тімур сподівається, що вже до кінця цього року всі формальності буде пройдено, і родина поповниться ще одним малюком, який потребує батьківської любові й турботи.

Ілюзій з приводу пришвидшення процесу Мірошниченки не мають. З моменту першого усиновлення законодавча база не змінилася, тому готові до будь-яких бюрократичних заморочок.

Нові статті

Схожі статті

Життя цих п’яти знаків Зодіаку наповниться щастям вже з цього вівторка: гороскоп на липень 2024 року

Знаки Зодіаку Терези, Близнюки, Скорпіон, Діва та Водолій будуть щасливими протягом усього липня та випаде чудовий шанс - гороскоп на липень 2024 року.

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: час зрозуміти, чого ви хочете досягнути у житті

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку прогнозує день сповнений роздумів про майбутнє життя - визначте пріоритети та крокуйте за власними цілями.

“Без такого Колі не було б такої Раї”: полтавський баяніст, що підкорив серце співачки Раїси Кириченко

Раїсу Кириченко не дарма називали берегинею української пісні. Але хтозна, як би склалась її творча доля, якби в житті не трапилось справжнього кохання із баяністом Миколою Кириченком.

Викрутила шарм на максимум: цю стрижку “Каре француженки” зробила собі зірка “Дизель шоу” Яна Глущенко

Яна Глущенко — одна з акторок гумористичної програми "Дизель шоу". Зараз шоу неможливо уявити без норовливої білявки, а Яна заради уваги аудиторії готова додати шарму і… кардинально змінити зачіску.