“А – Андрій, Лі – Лілія”: Лілія Ребрик повідомила, чому третю донечку назвали Аделіною – ім’я-абревіатура

Лілія Ребрик, щаслива матуся маленької Аделіни - розповіла, чому дівчинці обрали таке ім'я. Виявляється, в ньому є частинка від мами, татуся, і сестричок. Детальніше "Один Факт" розповість нижче.

Зіркова пара Лілії Ребрик і Андрія Дикого насолоджується першими днями знайомства із новонародженою донечкою Аделіною. Як зізналась її матуся – зараз дівчинка почувається добре.

Крім того Лілія Ребрик розповіла у соцмережах, чому саме вони всією родиною обрали для дівчинки таке незвичне ім’я: Аделіна.

Для всіх, хто так важко переживає, що ім’я нашої третьої донечки Аделіна – розпочала свій допис Лілія Ребрик

І розповіла головну таємницю такого оригінального вибору. Виявляється, що ім’я “Аделіна” з’явилось не просто так. Це – абревіатура від імен її батьків та двох старших сестричок.

Отже, ось пояснення від Лілії Ребрик:

Аделіна:

  • А – Андрій
  • Де – Діана (ім’я старшої доньки Лілії Ребрик і Андрія Дикого)
  • Лі – Лілія
  • На – ПоліНА ( Ім’я молодшої доньки подружжя Ребрик та Дикого)

Лілія Ребрик зазначила, що це ім’я для донечки вони обирали всією родиною. Також ведуча написала, що, імовірно – треба було порадитися з приводу імені із прихильниками. Але їх родина вирішила зробити саме так – обрати ім’я у вузькому родинному колі.

“Один факт” нагадує, що Лілія Ребрик і Андрій Дикий стали батьками 15 березня 2024 року. Лілія Ребрик народжувала в пологовому будинку приватної клініки “Лелека”. Декількома роками раніше саме тут народилися і старші донечки подружжя Ребрик і Дикого: Діана і Поліна.

Під час перебування в пологовому будинку Лілія Ребрик ділилася враженнями щодо високої якості обслуговування в цій клініці. Також ведуча телеканалу “Дім” показала, чим годують тут матусь.

Лілія Ребрик показала свій обід
Лілія Ребрик показала свій обід

Меню в пологовому виявилось різноманітним, корисним і смачним: роли з індичкою і пропареними овочами, перетертий суп, компот та інші смаколики.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?