“Якби не Ірина Білик, не зустріла б його”: 45-річна Оля Полякова розповіла про своє перше кохання

Відома співачка Оля Полякова поділилась подробицями романтичних стосунків, коли їй було 16 років: "Це все сталось завдяки Ірині Білик та її концерту".

У рубриці “Пісня мого життя”, що транслюється на каналі “1+1 Україна” кожної неділі, видатна українська співачка Оля Полякова здивувала аудиторію своїми відвертими розповідями про своє перше кохання. Вона відтворила моменти зі свого життя, коли, будучи лише шістнадцятирічною дівчиною, отримала неймовірну можливість відвідати концерт своєї кумирки, співачки Ірини Білик.

Після неймовірного виступу співачки, молода Оля вирішила отримати автограф від неї. В черзі до Білик, співачка зустріла хлопця, з яким почала спілкуватися. Цей епізод, як виявилося, відіграв важливу роль у житті майбутньої зірки.

Оля Полякова розповіла про своє перше кохання в 16-річному віці. Фото з Instagram @polyakovamusic
Оля Полякова розповіла про своє перше кохання в 16-річному віці. Фото з Instagram @polyakovamusic

Спілкуючись, вони забули про те, як час швидко пройшов час, а потім настав момент, коли дівчина отримала бажаний автограф. І ось, після закінчення концерту, хлопець вирішив провести Олю додому, як справжній джентльмен.

Проте у всьому цьому є своє “але”. Він забув попросити номер телефону. Незважаючи на те, що хлопець знав загальне місцеперебування Олі, він був не в змозі знайти її точну адресу протягом двох місяців безуспішних пошуків. Але, не втрачаючи надії та зберігаючи винахідливість, він вигадав оригінальний спосіб, як знову зустрітися з нею.

Оля Полякова розповіла про своє перше кохання в 16-річному віці
Оля Полякова розповіла про своє перше кохання в 16-річному віці

Хлопець придумав нестандартний спосіб зустрітися з Олею. Однієї ночі, коли він включив пісню Ірини Білик “Ти мій”, Полякова виглянула у вікно і так вони знову зустрілись. Артистка зізналася, що саме цей юнак був її першим коханням.

Навіть такі події у житті можуть мати велике значення і впливати на подальший шлях людини. Для Олі Полякової випадкова зустріч на концерті стала ключовим моментом, який допоміг їй зустріти перше кохання.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?