“Колишня” Віталія Козловського Раміна Есхакзай привітала співака з одруженням та першим батьківством

Раміна Есхакзай публічно привітала свого "колишнього" Віталія Козловського з одруженням та батьківством: що побажала блогерка співаку? Подробиці.

У світлі новин про майбутнє батьківство свого колишнього партнера, співака-захисника Віталія Козловського, українська інтерв’юерка та блогерка Раміна Есхакзай не могла залишитися осторонь. Вона вирішила відреагувати на цю подію в особистому житті унікальним способом через свій Instagram.

Раміна опублікувала фотографію, на якій вона зображена поруч з Віталієм, де вони обидва усміхаються. На знімку видно, як Віталій тримає її за плече, атмосфера на знімку видається дружня та лагідна. Проте, підпис до цієї фотографії виявився досить несподіваним і цікавим.

Раміна написала: Пінаколада – справа випадку. І все таки Шекспір напише не про нас.

"Екс-дружина" Раміна Есхакзай привітала Віталія Козловського з батьківством. Фото з Instagram @raminalalala
“Екс-дружина” Раміна Есхакзай привітала Віталія Козловського з батьківством. Фото з Instagram @raminalalala

Ці слова свідчать про те, що Раміна сприймає цю новину з гумором та легкістю. Вона вирішила підкреслити своє ставлення до події, намагаючись зняти напругу або будь-які негативні емоції, які можуть виникнути в такій ситуації. Вона використовує метафору “Пінаколади” як символ несподіванки та випадковості, що, здається, відображає її відношення до цієї новини.

Таким чином, Раміна Есхакзай зі своїм характерним почуттям гумору та легкістю показала своє ставлення до змін у житті свого колишнього партнера. Вона вирішила підійти до цієї ситуації з розумінням та прийняттям, що вразливо й справжньо виявляє її як людину, що відчуває та реагує на життєві обставини навколо себе.

"Екс-дружина" Раміна Есхакзай привітала Віталія Козловського з батьківством
“Екс-дружина” Раміна Есхакзай привітала Віталія Козловського з батьківством

Нагадаємо, що між Раміною Есхакзай та відомим співаком Віталєм Козловським був роман у 2016 році. Згідно з повідомленням, Козловський навіть зробив пропозицію своїй обраній. Однак у 2017 році стало відомо, що Есхакзай припинила стосунки з Козловським.

"Екс-дружина" Раміна Есхакзай привітала Віталія Козловського з батьківством
“Екс-дружина” Раміна Есхакзай привітала Віталія Козловського з батьківством

Наприкінці 2022 року сам співак зізнався, що їхній роман був інсценованим. Виявляється, ініціатором цієї вигаданої історії була саме Раміна. Все це було зроблено для реклами.

Нові статті

Схожі статті

“Дитя після 40-ка”! Пізні породіллі українського шоу-бізнесу: Олена Кравець, Алла Мазур та інші зірки

Материнство прийшло до них пізно - Джамала, Олена Кравець, Олена Мозгова та інші зірки, які народили у зрілому віці. Подробиці особистого життя.

Як зараз виглядає знаменита акторка Ірма Вітовська: 49-річна кінозірка змінилася до невпізнання

Ірма Вітовська не лише талановита акторка, а й людина з добрим серцем, яка постійно допомагає українцям в складні часи: як змінилась зірка та як виглядає?

Не несіть ці садові квіти в дім! Це принесе 33 нещастя! Головний народний астролог-городник розкрив секрет

Народні прикмети – річ особлива. Багато хто з господинь вірить, що деякі квіти приносять в оселю нещастя. "Один Факт" розповість, які саме рослини не варто нести в дім — щоб не зіпсувати майбутнє.

“Старіє в зворотному напрямку”: 94-річна Ліна Костенко з макіяжем і манікюром носить фліску Columbia

Видатна поетеса Ліна Костенко продовжує надихати прихильників своєю елегантністю та прекрасним зовнішнім виглядом - стильна жінка у віці 94 роки.