Скільки дружин було в Євгена Паперного до та після Ольги Сумської: народний артист забув про зраду дружини

Про любовний трикутник між Сумською, Паперним та Борисюком чули всі. Натомість мало хто знає, скільки жінок було у першого чоловіка Ольги до неї та після.

Лідія Яремчук

74-річний Євген Паперний має трьох дружин. Першою була акторка Лідія Яремчук. Пара прожила у шлюбі довгенько. Вирішили розлучитися, коли доньці Анастасії минуло 14 років. Дівчина не вибачила зрадливому татові.

Три кохання Євгена Паперного: Лідія

Тож ані з Лідією, ані з Настею чоловік довгий час не спілкувався, бо обидві ставилися до нього вороже. Коли донька народила донечку, Євген намагався налагодити містки з онукою. Навіть запрошував дитину на риболовлю. А потім контакти обірвалися. Паперний вважає, що мама й бабуся налаштували дитину проти нього.

Ольга Сумська

У шлюбі з іншою актрисою, яка була на 16 років молодшою за Євгена, пристрасті розпалювалися не менші, хоча пара прожила разом менш як 5 років. Згодом Ольга розповідала, що перший чоловік безбожно пив та навіть простягав до неї руки. Врешті Сумська зрадила благовірному з колегою Віталієм Борисюком, тож довелося розлучитися.

Три кохання Євгена Паперного: Ольга

У цьому шлюбі народилася донька Антоніна, яка нині мешкає у рф. Вона залюбки спілкується з батьком. Євген сам мріяв повернутися до москви через 3 роки (до київського театру потрапив за розподілом). Та так і залишився, ставши народним артистом України. А друга донька, напевно, втілила його юнацьку мрію. Нині колишні образи забуто, і всі троє – Сумська, Паперний та Борисюк – грають в одній виставі.

Три кохання Євгена Паперного: донька Антоніна

Тетяна Паперна

З третьою дружиною актор уже відзначив срібне весілля. Вони познайомилися на знімальному майданчику. Тетяна була заміжня, але заради коханого розлучилася. Сина жінки Євген виростив немов рідного.

Зробили обмін – Паперний пішов жити до Тетяни з Денисом, а свою квартиру віддав колишньому чоловіку обраниці. Минуло багато років, а дружина Євгену й досі не набридла.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.