Холостяк Григорій Решетник розповів, чим буде займатись на старості років і яку спадщину передасть дітям

Григорій Решетник поділився планами на далеке майбутне. Ведучий навіть на пенсії планує займатись роботою, а ще повідомив про свою головну мрію. Деталі читайте в матеріалі від "Один факт".

Григорій Іванович Решетник — український шоумен, диктор, радіоведучий, суспільний діяч і режисер. Нещодавно він завітав у гості до журналістки Аліни Доротюк.

Розмова Решетника і Доротюк виявилася доволі цікавою. Говорили про комплекси, ідеального чоловіка, непрості ситуації в подружньому житті і, звісно – власні принципи, які не дозволяють йому, як творчій людині — працювати в росії.

Торкнулась Аліна Доротюк у розмові і досить пікатної теми про ЛГБТ-суспільство та про старість, яка неодмінно настане. Хтось із шанувальників Решетника поставив запитання:
Що ж саме Гриша планує робити на старості років?

Головний герой розмови назвав це питання класним і відповів на нього з посмішкою, мовляв:

У мене дуже багато планів

Григорій Решетник зазначив, що в свої 40 років він почуває себе молодою, амбітною людиною, якій є, до чого прагнути. За словами шоумена, коли настане старість — він дуже хоче виховувати власних онуків та онучок. В нього є сподівання, що його сини йому їх все ж подарують.

Також Решетник поділився із журналісткою своєю жартівливою мрією. Ведучий часто розмірковує над тим, що він, вже перебуваючи в поважному віці — все одно буде сидіти в великому кріслі та вести проект “Холостяк”. А потім цей проект по спадковій лінії перейде до його синів і вони обов’язково його теж будуть вести.

Григорій Решетник хоче жити і працювати тільки в Україні
Григорій Решетник хоче жити і працювати тільки в Україні

Взагалі-то плани на старість в Григорія Решетника — доволі амбітні. Він хоче реалізовувати власні творчі задуми, ділитись накопиченим досвідом із молодими і талановитими людьми. Та й проста прогулянка по набережній і спілкування з молодими фанатками ведучого шоу “Холостяк” — цілком влаштують.

Щодо місця проживання, то Григорій наполягає на тому, що попри всі негаразди він планує жити, творити і працювати тільки в Україні. Адже саме ця країна дала йому все те, що в нього є на цей період життя.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?