Холостяк Григорій Решетник розповів, чим буде займатись на старості років і яку спадщину передасть дітям

Григорій Решетник поділився планами на далеке майбутне. Ведучий навіть на пенсії планує займатись роботою, а ще повідомив про свою головну мрію. Деталі читайте в матеріалі від "Один факт".

Григорій Іванович Решетник — український шоумен, диктор, радіоведучий, суспільний діяч і режисер. Нещодавно він завітав у гості до журналістки Аліни Доротюк.

Розмова Решетника і Доротюк виявилася доволі цікавою. Говорили про комплекси, ідеального чоловіка, непрості ситуації в подружньому житті і, звісно – власні принципи, які не дозволяють йому, як творчій людині — працювати в росії.

Торкнулась Аліна Доротюк у розмові і досить пікатної теми про ЛГБТ-суспільство та про старість, яка неодмінно настане. Хтось із шанувальників Решетника поставив запитання:
Що ж саме Гриша планує робити на старості років?

Головний герой розмови назвав це питання класним і відповів на нього з посмішкою, мовляв:

У мене дуже багато планів

Григорій Решетник зазначив, що в свої 40 років він почуває себе молодою, амбітною людиною, якій є, до чого прагнути. За словами шоумена, коли настане старість — він дуже хоче виховувати власних онуків та онучок. В нього є сподівання, що його сини йому їх все ж подарують.

Також Решетник поділився із журналісткою своєю жартівливою мрією. Ведучий часто розмірковує над тим, що він, вже перебуваючи в поважному віці — все одно буде сидіти в великому кріслі та вести проект “Холостяк”. А потім цей проект по спадковій лінії перейде до його синів і вони обов’язково його теж будуть вести.

Григорій Решетник хоче жити і працювати тільки в Україні
Григорій Решетник хоче жити і працювати тільки в Україні

Взагалі-то плани на старість в Григорія Решетника — доволі амбітні. Він хоче реалізовувати власні творчі задуми, ділитись накопиченим досвідом із молодими і талановитими людьми. Та й проста прогулянка по набережній і спілкування з молодими фанатками ведучого шоу “Холостяк” — цілком влаштують.

Щодо місця проживання, то Григорій наполягає на тому, що попри всі негаразди він планує жити, творити і працювати тільки в Україні. Адже саме ця країна дала йому все те, що в нього є на цей період життя.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.