На сцену до Артема Пивоварова вибігла його донька: “Я починаю хвилюватися. Хто мама?” (ФОТО)

Всі вважали Артема Пивоварова одинаком, якому байдуже до дітлахів. Та останнім часом знайшлися відразу дві дівчинки, які мають прізвище і візуальну схожість з популярним артистом.

Артем Пивоваров надзвичайно ошелешив фанів, коли просто під час концерту на сцену піднялася дівчинка з букетом квітів, яку співак міцно обійняв та поцілував. А та зазначила:

“Я Дар’я Пивоварова. Я чекала на вас два роки”.

Артист і закляк на місці:

“Моя донька?”

Артем Пивоваров знайшов доньку

Згодом фрагмент концерту з цією теплою сценою Артем опублікував у мережі TikTok, зробивши приписку:

“В такі моменти я починаю хвилюватися. Хто мама? Я вас не знаю, доброго вечора”.

З’ясувалося, що дівчинка має таке ж прізвище, як і в улюбленого співака, просто шаленіє від нього і 2 роки мріяла про цю зустріч.

Шанувальники, які знайомі з іншими дітьми на прізвище Пивоваров чи Пивоварова, почали писати Артему з питаннями: “Може, ваша? ”

Артем Пивоваров знайшов доньку

Та якщо тут правда швидко з’ясувалася, то в іншому відео з TikTok, яке набрало понад мільйон переглядів, бачимо маленьку копію Артема. У дитини збігаються з артистом не лише риси обличчя, але й сценічні костюми та навіть вуса.

Одна з шанувальниць Пивоварова перевтілила свою маленьку донечку Булочку сценічний образ артиста. Свою композицію “О, панно Інно” Артем виконує у червоному комбінезоні, має довге волосся, а на обличчі красуються вуса.

Отже, молодичка підібрала червоний комбез та білу сорочку з гардероба доні, зробила краватку-метелик й дала доні до рук мікрофон. Вийшла маленька копія виконавця. Про те, що знаменитість оцінила матусині старання, свідчить викладання в Інстаграмі ролика з перевдяганням Булочки. Отже, всі дівчатка хочуть стати донечками Артема Пивоварова.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.