Усе про всіх знають: головні пліткарі українського шоу-бізнесу – Оля Полякова, Слава Дьомін, Дмитро Гордон

В українському шоу-бізнесі є чимало пліткарів, яким до вподоби обговорити чужі таємниці. Чому саме до переліку пліткарів потрапили Дмитро Гордон, Оля Полякова і Слава Дьомін — читайте нижче.

Оля Полякова

Оля Полякова відома багатьом українцям як співачка і виконавиця пісень із веселими мотивами про “Шльопки” або “Королеву ночі”. Зріст Ольги – 180 см, а довгі ноги в поєднанні із яскравим сценічним образом та кокошником на голові, прикрашеним пір’ячком та стразами, а ще — потужний та гарний голос, дозволили виконавиці стати доволі популярною.

Окрім творчої діяльності Оля Полякова відома тим, що все і про всіх знає. Зіркові плітки, схоже — частина її сценічного образу. Не дарма Полякова деякий час була ведучою програми “Світське життя”.

Якщо ви не знаєте, куди подівся Олег Винник і скільки мільйонів доларів він вивіз з країни під час президентських виборів 2019 року — спитайте в Олі Полякової. Вона про це точно знає. А ще Оля може розповісти багато цікавого про особисте життя Лесі Нікітюк і розкине карти Таро на кохання для своїх колег разом із донькою Марією.

Ось така вона, Королева ночі — Оля Полякова.

Дмитро Гордон

Дмитро Гордон теж знає все і про всіх. Цю рису характеру можна просто і легко пояснити, якщо поглянути на основну сферу його діяльності.

Оля Полякова та ще 2 пліткарі українського шоу-бізнесу, яким відомо все і про всіх
Оля Полякова та ще 2 пліткарі українського шоу-бізнесу, яким відомо все і про всіх

Так, Дмитро Гордон — відомий український журналіст і саме тому плітки та збір цікавої інформації про відомих особистостей — це основа його роботи.

Дмитро Гордон веде власний блог на відеомайданчику Youtube. Там можна побачити величезну кількість інтерв’ю із знаменитостями і політичних пліток. Зараз на Youtube каналі Дмитра Гордона фокус уваги змістився в бік політики. Але раніше журналіст дуже часто записував історії з життя українських і радянських зірок та знаменитих людей, документальні фільми, цитати і цікаві відеодобірки. А ще — пісні у власному виконанні, адже Дмитро Гордон не тільки гарно говорить, а ще й дуже добре співає.

Слава Дьомін

Слава Дьомін раніше працював радіоведучим. Зараз він більш популярний, як Youtube-блогер. В нього є власний канал “Слава +”, на якому він розповідає останні новини і плітки з життя українських та іноземних зірок.

Хочете дізнатись більше про життя олімпійської чемпіонки Стели Захарової і її політичну кар’єру, або про другий шлюб співачки Аліни Гросу? Слава Дьомін розповість про це в деталях. На Youtube каналі відомого блогера знайдется місце і для історії юного тік-токера Вови цигана, і для драми ведучого програми “Говорить Україна” Олексія Суханова, який припинив спілкування з батьками, що мешкають в росії.

 

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.