Вікторія Булітко перевтілилась у Лесю Українку заради номеру в “Дизель шоу”: схожість неймовірна

41-річна акторка проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко вразила своєю схожістю із Лесею Українкою. Заради чого телезірка перевтілилась в українську поетесу — "Один Факт" розповість про це нижче.

Акторка “Дизель шоу” та співачка Вікторія Булітко показала себе в доволі незвичному образі. Зірка перевтілилась в українську поетесу Лесю Українку. Блискуча робота перукарів, гримерів та художників по костюмах зробила своє діло і зірка стала як дві краплі води схожою на Лесю Українку.

Вікторія Булітко показала в своєму мікроблозі Instagram, як створювався образ славетної Лесі. Акторка продемонструвала результат роботи театральної команди і для порівняння показала себе на тлі світлини справжньої Лесі Українки. Схожість з оригіналом вийшла дійсно вражаючою.

Перевтілення Вікторії Булітко в Лесю Українку сталося заради номеру в “Дизель шоу”, який було присвячено дню народження іншого українського поета, Тараса Григоровича Шевченка. “Один Факт” нагадує, що славетний Кобзар України Тарас Шевченко народився 9 березня 1814 року. В 2024 році поету виповнилося б 210 років.

В творчому номері “Дизель шоу” актори блискуче виконали сцену, коли привітати Кобзаря Тараса Шевченка прийшла літературна інтелігенція тих часів: Леся Українка, Олена Теліга, Іван Франко, Олександр Сергійович Пушкін, Анна Ахматова (яка до речі, особливо зазначила — що її дівоче прізвище Горенко, а значить — вона теж українка). Взагалі-то, уся театральна постановка була просочена сучасними подіями. Франко разом із Лесею Українкою та Тарасом Шевченко читали вірші, обговорювали сучасні події в рідній Україні і розповідали Пушкіну, що усі його пам’ятники в Україні вже прибрали.

Вікторія Булітко перевтілилась в Лесю Українку
Вікторія Булітко перевтілилась в Лесю Українку

Олександр Сергійович Пушкін, звісно — намагався схилити українців на свою сторону і за це й поплатився. Його долю, врешті решт, вирішила його власна няня Арина Родіонівна, яка теж завітала на свято дня народження Шевченка. Леся Українка ж влучно відповіла Пушкіну на його привітальну пісню: “Во поле берёза стояла…” ось так:

Шкода ту березу, по весні пропала — їй калина наша всі гілки зламала

Повний номер “Дизель шоу” з Вікторією Булітко в ролі Лесі Українки дивіться у відео нижче.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?