Даша Квіткова у чорній мікро-спідниці прогулялася по Парижу: хто гарніший – вона чи Ейфелева вежа? (ФОТО)

Блогерка Даша Квіткова, на яку в Instagram підписано 1.8 мільйонів користувачів — прогулялася Парижем і показала себе на тлі Ейфелевої вежі. Замальовки з вікенду Квіткової "Один Факт" покаже нижче.

Даша Квіткова — українська блогерка, на яку в Instagram підписано 1.8 мільйонів прихильників. В своєму блозі ця гарна дівчина часто демонструє яскраві світлини із самою собою. Різноманітні стильні речі, корисні поради, просто рандомні фото і навіть кадри з далекого дитинства — все це можна побачити на сторінці Квіткової.

Нещодавно Даша оприлюднила нові світлини, на яких вона постає у чорній мікро-спідниці та піджаку такого ж кольору на тлі Ейфелевої вежі в Парижі.

 

Це я в Парижі була, а зараз вже вдома — підписала світлину Даша

В добірці світлин, які оприлюднила Квіткова — прекрасно все. І головна героїня, і навколишні пейзажі, центральною частиною яких стала Ейфелева вежа з яскраво-жовтим освітленням. Прекрасна українська жінка на тлі не менш чаруючої і велетенської Ейфелевої вежі в Парижі — що може бути красивіше?

В коментарях до цього допису користувачі висловлювали своє захоплення стильним вбранням Даші Квіткової, а ще — цікавились, яка зараз погода у Франції. Блогерка залишила це питання без уваги і на нього не відповіла.

Даша Квіткова у чорній мікро-спідниці прогулялася по Парижу: хто гарніший – вона чи Ейфелева вежа
Даша Квіткова у чорній мікро-спідниці прогулялася по Парижу: хто гарніший – вона чи Ейфелева вежа

Даша Квіткова здобула популярність і стала відомою в Україні після своєї перемоги в телешоу “Холостяк-9”. Дівчині вдалось підкорити собі серце холостяка Микити Добриніна.

Цікаво, що дівоче прізвище Даші – зовсім не Квіткова, а… Матюніна. Зірка Instagram зізнавалась, що з дитинства вона дуже соромилась свого прізвища. Саме тому вирішила при створенні власного образу в суспільстві взяти псевдонім — Квіткова. Коли Даша вийшла заміж, то змінила дівоче прізвище і стала Дарією Вакулович (справжне прізвище Добриніна). Але для прихильників все одно залишила творчій псевдонім.

В шкільні роки Даша Квіткова мріяла про кар’єру акторки. Згодом мама її переконала вчитись на стиліста. Майбутня відома блогерка закінчила Академію перукарського мистецтва Erteqoob, та від своєї мрії про акторство не відмовилась. Згодом Квіткова стала студенткою Київського національного університету культури та мистецтв.

Свій блог в Instagram Даша Квіткова веде ще зі студентських років. В ньому вона демонструє власні світлини та розповідає про своє життя.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?