36-річний Олексій Яровенко став батьком удруге: з Ольгою Карповою зірка “Кріпосної” назвали малюка Глібом

Олексій Яровенко у 36 років став батьком удруге. Щасливий татусь поділився світлиною малюка, якого разом із дружиною Ольгою Карповою вирішили назвати Глібом.

В акторській родині Олексія Яровенка та Ольги Карпової сталося поповнення. У подружжя народився другий син, якого щасливі батьки назвали Глібом. Яровенко родом із Білорусі, але давно мешкає в Києві разом із дружиною.

Олексій Яровенко став батьком удруге: ручка старшого сина й ніжки молодшого

Актора ви пам’ятаєте по серіалу “Кріпосна” та інших ролях. Фільмографія дружини не настільки широка. Ольга грала другу дружину Леоніда в “Жіночому лікарі 2”. Новоспечений татусь виклав у мережу перші чорно-білі світлини немовляти. На них Олексій тримає маля за ніжки й зробив такий підпис:

“Гліб Олексійович Яровенко! Дякую, Ольго, за сина!”

Первістку пари Данилку 3 рочки. Тепер у хлопчика з’явився менший братик. Актори познайомилися у Кишиневі, куди ще студентами приїхали на театральний фестиваль. Щойно побачив українку, в білоруса в голові стався вибух.

Олексій Яровенко став батьком удруге: дружина Ольга Карпова

Відтоді вони листувалися. Та життя на відстані не влаштовувало обох, тому Яровенко зібрав речі й переїхав до Києва. Щойно Олексій 2016 року приїхав до України, відразу ж отримав запрошення на цікавий проєкт.

Попри те, що немовля народжувалося у київському пологовому будинку під звуки повітряної тривоги та вибухів, все пройшло нормально. Олексій робив звернення до білорусів та росіян, намагаючись достукатися до них і пояснити, що в Україні немає ніяких злих бандерівців і “освобождать” нікого не потрібно. Закликав жителів рф виходити на площі своїх міст і вимагати закінчення бойових дій в Україні, бо в іншому разі війна прийде і в їхні оселі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?