36-річний Олексій Яровенко став батьком удруге: з Ольгою Карповою зірка “Кріпосної” назвали малюка Глібом

Олексій Яровенко у 36 років став батьком удруге. Щасливий татусь поділився світлиною малюка, якого разом із дружиною Ольгою Карповою вирішили назвати Глібом.

В акторській родині Олексія Яровенка та Ольги Карпової сталося поповнення. У подружжя народився другий син, якого щасливі батьки назвали Глібом. Яровенко родом із Білорусі, але давно мешкає в Києві разом із дружиною.

Олексій Яровенко став батьком удруге: ручка старшого сина й ніжки молодшого

Актора ви пам’ятаєте по серіалу “Кріпосна” та інших ролях. Фільмографія дружини не настільки широка. Ольга грала другу дружину Леоніда в “Жіночому лікарі 2”. Новоспечений татусь виклав у мережу перші чорно-білі світлини немовляти. На них Олексій тримає маля за ніжки й зробив такий підпис:

“Гліб Олексійович Яровенко! Дякую, Ольго, за сина!”

Первістку пари Данилку 3 рочки. Тепер у хлопчика з’явився менший братик. Актори познайомилися у Кишиневі, куди ще студентами приїхали на театральний фестиваль. Щойно побачив українку, в білоруса в голові стався вибух.

Олексій Яровенко став батьком удруге: дружина Ольга Карпова

Відтоді вони листувалися. Та життя на відстані не влаштовувало обох, тому Яровенко зібрав речі й переїхав до Києва. Щойно Олексій 2016 року приїхав до України, відразу ж отримав запрошення на цікавий проєкт.

Попри те, що немовля народжувалося у київському пологовому будинку під звуки повітряної тривоги та вибухів, все пройшло нормально. Олексій робив звернення до білорусів та росіян, намагаючись достукатися до них і пояснити, що в Україні немає ніяких злих бандерівців і “освобождать” нікого не потрібно. Закликав жителів рф виходити на площі своїх міст і вимагати закінчення бойових дій в Україні, бо в іншому разі війна прийде і в їхні оселі.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.