Ані Лорак поскаржилася на конфлікти з донькою Софією Налчаджиоглу від турка Мурата: “Це важкий час”

Співачка українського походження Ані Лорак зараз мешкає в росії і днями розповіла тамтешнім ЗМІ про свої проблеми із донькою Софією. Що саме трапилось із дівчинкою — "Один Факт" розповість нижче.

Співачка українського походження Ані Лорак, яка проміняла свою Батьківщину на росію — зараз відчуває певні складнощі в спілкуванні із власною донькою. Софія Муратівна Налчаджиоглу, якій в цьому році виповниться 13 років, почала демонструвати зірковій мамі домашні концерти. Дівчинка, яку Лорак народила від турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу – зараз знаходиться в перехідному періоді. Саме через це між нею та мамою виникають складнощі під час спілкування.

Співачка, яка зрадила Україну заради кар’єри в росії — зараз на власному прикладі відчуває усі негаразди, які рано чи пізно виникають між батьками та їхніми дітьми.

Ані Лорак поскаржилась на складні відносини із донькою Софією
Ані Лорак поскаржилась на складні відносини із донькою

Ані Лорак в розмові із росЗМІ поскаржилась, що не може найти спільної мови із маленькою спадкоємицею Софією. Дається взнаки і перехідний період, в якому зараз знаходиться донька співачки, і норовливий характер, яким Софію нагородила матінка-природа разом із татусем — турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу.

“Той, у кого є діти цього віку, розуміє, про що я. Це важкий час для батьків” – зазначила Лорак у розмові з журналістами

Також Ані Лорак розповіла, що через такі складнощі навіть змушена просити свого нинішнього бойфренда Ісаака Віджраку якось вплинути на Софію та скоректувати занадто норовливу поведінку дівчинки.

“Один факт” нагадує, що Ані Лорак розлучилася із батьком Софії, турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу — в 2019 році. Після розлучення батьків дівчинка залишилась жити із зірковою мамою. Але з батьком Софія теж добре спілкується. Ані Лорак навіть відпускає доньку відпочивати разом з батьком.

Мурат Налчаджиоглу зараз мешкає в Києві і тому бачиться із Софією вкрай рідко. Втім, між батьком та донькою збереглися теплі стосунки.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?