Живе у невідомості: де зараз і за що хвилюється головний повелитель українських вовчиць Олег Винник

Численна армія прихильниць Олега Винника несамовито сумує за своїм кумиром і бажає знати новини з життя улюбленого артиста. Декому щастить зустрітися й навіть сфотографуватися з артистом.

Вже ні для кого не секрет, що Олег Винник 2 останніх роки мешкає у Німеччині. Час від часу у мережі з’являються підтвердження цьому. Та якщо переважній більшості шанувальниць Винника не щастить побачитися з кумиром, керівниця фан-клубу артиста Валерія Барон не лише спілкувалася з зіркою, але й зробила світлину напам’ять.

Куди подівся і як виглядає нині Олег Винник

Олег із Валерією зробили селфі перед берлінським театром, де ставлять мюзикли. Барон пощастило побути поряд із зіркою просто у свій день народження, тож вона подякувала провидінню за подібний подарунок:

“Дякую, Всесвіте, за моє явлення в цей день! Дякую, мій Новий рік!”

Тепер усі прихильники співака мають можливість порівняти його старі світлини зі свіжими та зробити висновки, наскільки змінився Винник. Видно, що волосся у знаменитості стало набагато довшим. Також довелося вдягнути окуляри.

Багато хто з підписників сторінки відзначили, що Олег Анатолійович помітно постарішав. Інші нагадали, що чекають виступів артиста. Були й такі, що здивувалися, як можна мовчати про події, що кояться нині в рідній країні?!

Звісно, пані Валерії відомо набагато більше про кумира мільйонів, та вона не поспішає відкривати всі карти. Коли серед українців поширилися чутки про онкологію співака, Барон категорично заперечила діагноз Винника. Щоправда, й не назвала справжній.

Натомість виклала на своїй сторінці в Інстаграмі шматочок відео зі старого концерту артиста, де можна побачити купу шанувальників зірки. Тож є можливість пригадати минуле й поностальгувати.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.