4 шлюби, 4 дітей і “Шикидим”: таємниці особистого життя Віктора Павліка, який одружений з коханкою

Народний артист України Віктор Павлік цілком може претендувати на ще одне звання: народного українського султана. Подробиці особистого життя виконавця розповість "Один Факт".

Український виконавець а народний артист Віктор Павлік за свої 58 років встиг створити не тільки велику кількість творчих проектів і заспівати купу пісень. Він ще й про особисте життя не забував.

Офіційно Віктор Павлік був одружений 4 рази. І кожна дружина подарувала співакові спадкоємця.

Харизматичний артист і талановитий співак Віктор Павлік ніколи не мав проблем з прихильницями. На кароокого красеня звертали увагу багато дівчат, але дружиною виконавця змогли стати лише одиниці. “Один факт” зробив добірку дружин Віктора Франковича, які під час шлюбу народили йому дітей.

Брюнетка Лідія була першою

Перша дружина Віктора Павліка, Лідія
Перша дружина Віктора Павліка, Лідія

Вперше Віктор Павлік одружився у 18 років. Майбутній відомий співак покликав свою обраницю Лідію заміж, а 22 квітня 1984 року в цьому шлюбі народився і перший син Павліка, Олександр. В подальшому первісток виконавця шлягеру “Шикидим” пішов стопами батька і також став артистом. Зараз Олександру Павліку вже 40 років. Він одружений та подарував зірковому татусю онука.

Світлана з Узбекистану — друга

Вдруге Віктор Павлік одружився на дівчині, яку звали Світланою. Вона була родом з Узбекистану. За неофіційною інформацією з деяких ЗМІ — Віктор Павлік почав романтичні стосунки зі Світланою ще до народження першого сина Олександра.

Віктор Павлік був одружений 4 рази, і від кожного шлюбу має по дитині
Віктор Павлік був одружений 4 рази, і від кожного шлюбу має по дитині

Другий шлюб співака протримався 8 років. Як зараз виглядає Світлана — невідомо, але у вільному доступі є світлини її доньки від Павліка, яку назвали Христиною. Ця дівчина народилась на 3 роки свого зведеного брата Олександра — в 1987 році.

Зараз Христина Павлік вже доросла. Вона веде не публічний спосіб життя та має сина.

Лариса Созаєва теж змогла закохати в себе Віктора Павліка і стала третьою

В 1995 році Віктор Павлік розлучається з другою дружиною Світланою і невдовзі знайомиться зі своєю третьою справжньою любов’ю, Ларисою Созаєвою. Знайомство відбулося наприкінці 90-х років, в Тернопільскій філармонії. Саме там обраниця Павліка танцювала в ансамблі “Надзбручанка”.

Історія кохання Лариси Созаєвої та Віктора Павліка зазнала відразу два розлучення і стільки ж шлюбів. Перше розлучення сталось в 2008 році. Через чотири роки, у 2012-му Павлік і Созаєва знов одружились, прожили разом ще 4 роки і — остаточно розлучилися. Загалом третій шлюб Віктора Павліка тривав понад 20 років.

Лариса Созаєва народила Павліку сина, якого назвали Павлом. У віці 22 років хлопець помер від онкологічного захворювання, з яким дуже довгий час боровся.

Катерина Репяхова — четверта дружина Віктора Павліка, яка увела його в третьої

Катерина Репяхова, з якою Віктор Павлік зараз живе в офіційному шлюбі – стала для співака четвертою дружиною. В цьому шлюбі у подружжя народився хлопчик Михайлик.
За словами колишньої дружини виконавця, Лариси Созаєвої — з Репяховою Павлік почав зустрічатись ще в той період, коли знаходився із самою Ларисою в офіційному шлюбі.

Катерина Репяхова молодша за Віктора Павліка на 28 років. Вона зовсім не вважає себе розлучницею. Навпаки, на думку Катерини, саме вона врятувала співака від алкоголізму і була з ним поряд – на відміну від третьої, офіційної дружини.

Катерина Репяхова і Віктор Павлік
Катерина Репяхова і Віктор Павлік

Знайомство Репяхової і Павліка відбулось у 2015-му році — завдяки китайському другу Катерини. Хоча творчістю Павліка Катя захоплювалась з дитинства і була його фанаткою.
Пара побралася наприкінці весни 2020 року. Влітку 2021 року в подружжя народився син Михайло.

Віктор Павлік колись розповідав, що одна ворожка наврочила йому 5 шлюбів. Але зараз співак серйозно налаштований провести усе життя з Катериною Репяховою.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?