23-річна дружина Остапчука заявила, що постійно б’є 39-річного ведучого: “Я просто дуже тактильна людина”

Молода дружина Володимира Остапчука заявила у своїх соціальних мережах, що "постійно його б'є": що мала на увазі Катерина Полтавська? Подробиці.

23-річна дружина Остапчука Катерина Полтавська жартівливо заявила, що постійно б’є 39-річного ведучого: “Я просто дуже тактильна людина”.

Катя Полтавська, відома своїм неординарним почуттям гумору та відвертістю, не змогла утриматися від відповіді на питання своїх підписників в Instagram про смішні недоліки, які вони приймають у своїх близьких.

Катя, нарешті, зізналася, що “постійно б’є” свого чоловіка Володимира Остапчука. Однак, вона додала, що це лише вияв та непереборна потреба обійняти, поцілувати, вкусити, вщипнути, чи навіть двинути в бік. “Просто дуже тактильна людина”, – додала вона з грайливим настроєм.

Дружина Володимира Остапчука розповіла один факт про їхні стосунки. Фото з Instagram @poka.tya
Дружина Володимира Остапчука розповіла один факт про їхні стосунки. Фото з Instagram @poka.tya

Звісно, відвертість Каті викликає хвилю сміху серед її шанувальників. Але чи справді варто боятися тактильних проявів коханої та можливо це лише її спосіб показати ніжність та турботу?

Навіть у її чоловіка, як зазначає Катя, є свої недоліки, але, мабуть, вони трошки менш смішні. Незважаючи на це, пара продовжує дарувати гарний настрій своїм підписникам та показувати, що навіть такі риси характеру не можуть завадити коханню.

Дружина Володимира Остапчука розповіла один факт про їхні стосунки
Дружина Володимира Остапчука розповіла один факт про їхні стосунки

Цей несподіваний факт не лише розсмішив публіку, а й засвідчив непідробне кохання та розуміння в цьому подружньому союзі. Виявляється, навіть у таких моментах, як “постійні биття”, можна знайти щось смішне.

Нагадаємо, що нещодавно Катерина підтвердила свій шлюб із ведучим Володимиром Остапчуком та опублікувала фото обручок. Ще раніше, 22 лютого 2023 року, пара опублікувала фотографії, які несли в собі загадковий зміст – на зображеннях було видно документ-сервіс “Готово”, який може оформити шлюб за добу.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?