Даша насправді не Квіткова, а Добринін – не Микита: справжні імена та прізвища українських зірок

Український шоу-бізнес приховує багато таємниць. Наприклад - справжні імена та прізвища знаменитостей. "Один Факт" розповість, як насправді звуть Миколу Добриніна, Дашу Квіткову та Тіну Кароль.

Даша Квіткова

Даша Квіткова назвала справжнє прізвище
Даша Квіткова назвала справжнє прізвище

Даша Квіткова — блогерка з більш ніж мільйоном підписників в Instagram. Гарне прізвище і яскрава зовнішність привертають увагу великої кількості прихильників.
Даша Квіткова стала популярною завдяки своїй участі у романтичному українському шоу “Холостяк”. Вона здобула в ньому перемогу і привернула увагу головного холостяка Микити Добриніна.

Саме завдяки участі в телешоу Даша стала неймовірно популярною. У соцмережі Instagram на неї зараз підписано 1.8 мільйонів користувачів. Та з цих мільйонів, напевно — мало хто знає, що Даша Квіткова — це… псевдонім. Блогерку насправді звуть Дашею, а ось дівоче прізвище в неї було геть іншим. Та й після одруження прізвище в дівчини стало зовсім не Добриніна.

Справжнє дівоче прізвище Даші Квіткової: Матюніна. Зірка Instagram раніше розповідала, що в дитинстві дуже соромилась цього прізвища. І тому згодом взяла собі прізвище Квіткова.

А ось чому після заміжжя Даша стала не Добриніною, а Квітковою – “Один Факт” розповість далі.

Микита Добринін

Микита Юрійович Добринін — український радіоведучий, а також — головний герой телевізійного шоу “Холостяк-9” на українському каналі СТБ, що вийшло в ефір телебачення навесні 2019 року.

Микита Добринін назвав своє справжнє прізвище
Микита Добринін назвав своє справжнє прізвище

Микита Добринін — це творчий псевдонім. Справжнє ім’я колишнього холостяка: Влад Вакулович. Власне, саме тому його дружина Даша Квіткова в офіційних документах і дипломі, який вона колись демонструвала у соцмережах, записана як Дарія Вакулович.

Тіна Кароль

Тіна Кароль – ще одна українська зірка, яка взяла собі творчий псевдонім. В подальшому її сценічне ім’я стало відомим музичним брендом.

Тіна Кароль повідомила, як її звати насправді
Тіна Кароль повідомила, як її звати насправді

В дитинстві та в підлітковому віці Тіну Кароль звали зовсім інакше: Тетяна Ліберман.
З початком творчої кар’єри Тетяна змінила ім’я і стала Тіною Кароль, якою всі знають зараз. В подальшому співачка змінила дитяче ім’я і в документах.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?