Зірка “Кварталу 95” Євген Кошовий розповів, куди відправить старшу доньку вчитися: розглядають не Україну

Час іде. Діти підростають. Настає момент, коли слід визначатися з майбутньою професією. Євген Кошовий розповів, в якій сфері збирається навчатися його 16-річна донька Варвара.

Батько двох доньок Євген Кошовий нині перебуває на роздоріжжі. Старшій доньці Варварі вже 16 років і невдовзі доведеться обирати виш для навчання після школи. Тут головне – не помилитися з вибором професії.

Де навчатиметься Варвара Кошова після школи

Звісно, маючи татові гени, Варя мріє обрати собі творчу професію. Вона вже і в “Голосі країни” брала участь, і до тата на шоу “Розсміши коміка” приходила. Дівчина довела, що вміє співати, жартувати й танцювати.

Тож керівник “Кварталу 95” певен, обирати універ для доні слід з урахуванням її здібностей. Он як хвацько дівчина заспівала відому композицію Вітні Г’юстон – не згірш, аніж оригінал.

Де навчатиметься Варвара Кошова після школи

На сімейній раді було вирішено відправити Варвару за кордон. Причому викладати у виші мають як акторську майстерність, так і естрадний вокал. Найімовірніше, це буде Польща, сповістив Євген у програмі “Ближче до зірок”. Плани у Варвари Кошової доволі амбітні. Вона збирається надалі збирати великі майданчики фанів. Татусь із гордістю сповістив:

“У неї є мета – зібрати стадіон. Стадіон, так стадіон”.

Та поки татусь готує для доні артистичну кар’єру, дуже може бути, що Варвара піде іншим шляхом і стане моделлю. Перші світлини у фешн стилі дівчина вже виклала в мережу Інстаграм. Схоже, це у неї виходить непогано.

Де навчатиметься Варвара Кошова після школи

Як і годиться майбутній зірці, юнка вже встигла встрянути в скандал. Українців обурило, що на своїй TikTok сторінці Кошова використовує у роликах російськомовні треки. Варя до пересторог людей не дослухалася, ще й нагрубила у відповідь. Тож справжня зірка шоубізу зростає.

Нові статті

Схожі статті

Співала в команді Джамали у “Голосі країни”, а зараз мріє про доньку: де зараз і чим зайнята Ірина Федишин

Творчість співачки Ірини Федишин просичена любовʼю до України. Ще у 18 років співачка голосно заявила про себе, прийнявши участь у Нацвідборі на Євробачення. Де Ірина Федишин зараз та чим займається?

Шурінс, Олійник та інші стали відомими, але ненадовго: де зараз і чим зайняті переможці “Фабрики зірок”

В 2007 році на українському телебаченні показали перший сезон "Фабрики зірок". Його головною метою була підтримка молодих виконавців, а в ефір вийшло 4 сезони, в кожному з яких був свій переможець.

Неймовірні малосольні огірочки з перцем чилі та часником за 3 години: хрустка закуска до літнього столу

Якщо вам вже не до смаку класичні малосольні огірки – спробуйте приготувати їх за цим рецептом. Додайте трохи пікантності за допомогою перцю чилі та часнику – і літня закуска заграє новим смаком.

Померла 53-річна зірка серіалу “Всі жінки – відьми” Шеннен Догерті: популярні ролі акторки і причина смерті

Зірка голлівудських серіалів Шеннен Догерті рушила до Господа після багаторічної боротьби з підступним недугом. Які ролі в кіно зробили акторку популярною і яка причина її смерті?