Щаслива Джамала у золотій сукні і реперка Alyona Alyona отримали номінацію в премії “УП. Сила жінок”

Українські жінки — це сила, яку слід помічати і відзначати. Днями в рамках проекту "УП. Сила жінок" номінації отримали Джамала і Alyona Alyona. Детальніше про церемонію розповість "Один Факт".

Співачка Джамала разом із переможницею Нацвідбору на євробачення-2024, реперкою Alyona Alyona – отримали почесну номінацію української премії “УП. Сила жінок”. Обидві зірки нагороджені в номінації “Культура”.

Джамала прийшла на церемонію вручення номінацій премії в розкішній сукні золотого кольору з довжиною до п’ят. Співачка, що зараз знаходиться на останніх місяцях вагітності — доповнила сукню довгою багатошаровою накидкою світло-фіолетового кольору з перламутровим блиском.

Alyona Alyona теж завітала на вручення нагород у своєму традиційному чорному костюмі. Під час фотосесії перед церемонією обидві виконавиці посміхались і навіть обійнялись одна з одною.

“УП. Сила жінок” — українська премія, яка передбачає нагородження жінок-лідерів, які працюють для України, захищають її та перетворюють будь-які проблеми на можливості для розвитку власного бізнесу та, попри всі обставини рухають країну вперед.

Джамала і Alyona Alyona увійшли до складу 100 найсильніших українок, яких нагородили премією “УП. Сила жінок” цього року. Нагорода в номінації “Культура” — дійсно справедлива, адже і Джамала, і Alyona Alyona продовжують займатись творчістю попри складну ситуацію в Україні та допомагають українським захисникам на фронті.

Щоденна праця, самопожертва та турбота про навколишній світ — ось ті три складові, на думку Alyona Alyona, які допомогли їй отримати цінну нагороду. Реперка в своєму Instagram зазначила, що під час вручення номінації їй випала честь поспілкуватися з талановитими та неймовірно сильними українками. А ще вона заспівала іншим номінанткам та гостям церемонії пісню.

Джамала стала лідеркою проекту “УП. Сила жінок” в тій самій категорії: “Культура”.

Відчуваю я силу! Повні вітрила — написала співачка допис в Instagram, що був присвячений врученню нагороди.

Переможниця конкурсу “Євробачення-2016” подякувала організаторам церемонії та привітала усіх сильних українських жінок, які знайшли свою нагороду. А також всім, хто надихає на творчість та відродження всього, що так люблять українці.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.