Злата Огнєвіч втомилася бути ідеальною: шукає до пари старшого за віком та неспортивної зовнішності

38-річна Злата Огнєвіч має ідеальну зовнішність. Натомість тривалих стосунків із протилежною статтю за співачкою ніхто не помічав. Невже в зірки надміру великі вимоги до потенційного обранця?

Знайти своє щастя Злата Огнєвіч не спромоглася навіть на шоу “Холостячка”. Обраний співачкою Андрій Задворний вже одружився й будує сімейне гніздечко. В житті зірки теж траплялися серйозні стосунки.

Злата Огнєвіч розповіла про свій ідеал чоловіка

За словами Злати, вона закохувалася 5 разів. Один із колишніх коханих нині мешкає в Африці, де викладає різні науки дітям. Попри те, що чоловік одружений, вони з Огнєвіч залишилися добрими друзями й час від часу спілкуються.

Був роман у зірки з військовим, але теж не призвів до походу в РАЦС. Злата певна, що не шукає надто ідеального чоловіка. Навпаки, воліє, щоб він був трішки старшим та мав не ідеальне тіло.

Злата Огнєвіч розповіла про свій ідеал чоловіка

Головне, щоб із ним було “цікаво, гостро, палко, смачно, чуттєво”. Співачка вимагає від обранця досвіду, глибини та спільних інтересів. Він має бути живим. Огнєвіч зізналася, що й нині закохана, але:

“…в життя, творчість, людей, можливо, ще в когось або щось. Коли прийде час, поділюся”.

І тут же відзначила, що коли буде щось серйозне, то тут же сповістить про це широкий загал. Звісно, знайти охайного бойфренда доволі складно, адже чоловіки зазвичай полюбляють розкидати речі по оселі.

Злата Огнєвіч розповіла про свій ідеал чоловіка

Подібної поведінки виконавиця винести не зможе. Вона завжди все розкладає по місцях, турбуючись про чистоту й лад у квартирі. Так, раз на місяць навідується жінка з прибиранням, але решту часу дівчина стежить за порядком сама.

Останнім часом Злата захопилася приготуванням швидких і корисних страв. Записує відео процесу приготування й смакування та ділиться ним із підписниками свого Інстаграму. Отже, маємо ідеальну хазяєчку. Залишилося тільки підібрати такого ж парубка до пари.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?