6 років на таблетках: Надя Дорофєєва вперше розповіла про проблеми зі здоров’ям, які сильно на неї вплинули

Відома співачка Надя Дорофєєва поділилась зі своїми підписниками, що протягом 6 років приймає таблетки та має проблеми зі здоров'ям: що сталось?

Протягом шести років співачка Надя Дорофєєва жила так, що кожен її день був справжнім випробуванням. Щодня вона прокидалася з відчуттям безсилля, відчувала втому та апатію абсолютно до всього. І тільки зараз, вперше, вона вирішила поділитись про те, як проблеми зі здоров’ям, зокрема підвищений рівень ТТГ і гормональний дисбаланс, змінили її життя.

В її пості вона ділиться відкриттям про те, як довгий період прийому Еутироксу, лікарського засобу для корекції рівня гормонів, сильно вплинув на її стан. Дорофєєва визнає, що раніше вона навіть не уявляла, як підвищений рівень ТТГ може відображатися на її фізичному та емоційному стані. Надя не розуміла звідки у неї постійна втома, важкість у мовленні та навіть  не розуміла, що саме викликає ці симптоми.

Надя Дорофєєва розповіла про проблеми зі здоровʼям. Фото з Instagram @nadyadorofeeva
Надя Дорофєєва розповіла про проблеми зі здоровʼям. Фото з Instagram @nadyadorofeeva

Протягом трьох років Надя боролася з невизначеними симптомами, пробуючи зрозуміти їх причину. Кожного дня вона перебирала варіанти: чи це лінь, чи депресія? І хоча вона розуміла, що жоден з цих варіантів не відображав її справжнього стану, вона довгий час не могла знайти відповідь, доки не звернулася до свого лікаря і не отримала діагноз.

Надя Дорофєєва розповіла про проблеми зі здоровʼям. Фото з Instagram @nadyadorofeeva
Надя Дорофєєва розповіла про проблеми зі здоровʼям. Фото з Instagram @nadyadorofeeva

А потім, через декілька місяців, її ТТГ знову підвищився, і лікар підняв дозу Еутироксу. Дорофєєва згадала пост Каті Сильченко, відомої дизайнерки, і зрозуміла, що її стан багато в чому залежить від рівня гормонів в її організмі. В один момент, вона відчула себе бадьорою та вмотивованою.

Надя Дорофєєва ще раз нам усім нагадала про важливість слухати своє тіло, звертати увагу на сигнали, які воно нам надсилає, і звертатись до лікаря, коли є потреба.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.