І близько не схожа: якою виросла єдина донька найкрасивішої акторки України Наталії Сумської (ФОТО)

67-річна Наталія Сумська розповіла, куди зникла її донька Дарина Мамай: як виглядає дівчина акторки України та чи схожі між собою? Подробиці особистого життя.

Легендарна акторка України Наталія Сумська народила двох обдарованих дітей: дочку Дарину та сина В’ячеслава. Її син нині, здавалося б, може змагатися з батьками за вміння та майстерність, але її донька вирішила покинути сцену та взагалі відмовитися від публічного життя.

Дарина Мамай-Сумська, старша дитина Наталії Сумської, народилася ще в першому шлюбі матері. Вона росла в творчій родині, де мати була акторкою, а батько – кінооператором. Протягом усього дитинства вона мала усі передумови, щоб стати зіркою екрану: вона вміла втілювати різні образи та мала чистий, пронизливий голос. До речі, її мати Наталія також володіла чудовим вокалом.

Наталія Сумська показала свою єдину доньку та розповіла про неї
Наталія Сумська показала свою єдину доньку та розповіла про неї

Дарина, обдарована та мрійлива молода жінка, і її мати, Наталія, в один момент стали об’єктом загадки для багатьох, коли донька зникла з медіа. У 2021 році Наталія Сумська розповіла про трагічну подію в житті своєї доньки. Дарина втратила свого коханого і не змогла подолати біль. Молодий вік не дозволив їй знайти втіху в житті, і вона відчула потребу відірватися від реальності. Відтоді вона живе у відокремленому від світу просторі, не займаючись жодною діяльністю, просто існуючи поруч зі своєю ріднею.

Наталія Сумська показала свою єдину доньку та розповіла про неї
Наталія Сумська показала свою єдину доньку та розповіла про неї

Відомо, що пані Дарина має дочку, і виховання та турбота про неї частково лягли на плечі відомої бабусі, це не завадило їй блискуче впоратися з цією відповідальністю. Варто відзначити, що Наталія не скаржилася на свою долю. І що цікаво, сам Анатолій, чоловік Сумської, не розмовляв про це, не вказуючи жодних натяків на те, що його “донька” обрала для себе незвичне життя. Замість цього він завжди підтримував свою обраницю, і навіть з самого початку їх стосунків він прийняв повністю все, що пов’язане з її минулим.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?