Мама Дана Балана готова до побачень: 66-річна Людмила Балан зняла обручку та одягла яскраве міні

66-річна мама колишнього залицяльника Тіни Кароль здивувала новим стилем. "Один факт" підготував добірку стильних образів Людмили Балан в яскравих міні. Ця жінка може конкурувати з юними дівчатами!

Мамі молдавського співака Дана Балана Людмилі 28 березня 2024 року виповниться 66 років. Ця жінка – взірець витонченості і стилю. Навіть в своєму поважному віці ця красуня вдягає яскраві міні з вишивкою, які підкреслюють її стрункі ніжки.

Людмила Балан народилась в Молдавській республіці і там же змогла збудувати кар’єру ведучої та співачки. Ще на початку свого творчого шляху Людмила Балан змогла підкорити серця слухачів не тільки на своїй Батьківщині, а й далеко за її межами.

Людмила Балан активно веде соціальні мережі. На персональній сторінці в соцмережі Instagram жінка регулярно виставляє нові світлини в яскравих сукнях. Відомо, що Людмила Балан — заміжня. Але на останніх світлинах з її акаунту помітно, що на руках співачки зовсім немає каблучок. Чи може це означати, що мама Дана Балана стала вільною і готова до нових побачень? Такого повороту подій виключати не можна, але точної інформації щодо сімейного статусу Людмили Балан наразі немає.

Один з останніх стильних образів Людмили Балан — в чорному міні з різнокольоровим малюнком. Жінка доповнила маленьку чорну сукню контрастними білими чоботами на шнурівці.

Цю світлину співачка доповнила натхненною фразою про те, що у будь-які часи треба міркувати лише про те, чого саме ви хочете в своєму житті. А ось міркувати про щось погане Людмила Балан не радить.

Завжди треба привертати успіх — підкреслила Людмила Балан

Інший стильний образ мами Дана Балана — в яскравій червоній сукні міні. Молдавська співачка взагалі полюбляє міні. Це й не дивно, адже в свої 66 років ця жінка має струнку та доглянуту фігуру.

Чорна міні-сукня Людмили Балан з білою окантовкою та золотими декоративними ґудзиками – ще один варіант, на який варто звернути увагу. Ця жінка, схоже — дуже полюбляє контрастні відтінки і тому разом із сукнею мама Дана Балана вдягнула високі чобітки білого кольору.

Цей зірковий стиль жінка теж доповнила цікавою порадою: дивитись на оточуючий світ тільки позитивно. Саме в такий спосіб вийде побачити ті ж самі якості і в оточуючих людях — незалежно від того, де саме ви зараз знаходитесь.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?