Три парубки і квітонька-донька: що відомо про дітей Віктора Павліка, яких йому народили різні дружини

Віктор Павлік — гарний співак та багатодітний батько. Виконавець шлягерів "Ні обіцянок, ні пробачень" і "Шикидим" ставав татусем 4 рази. Як склалась доля дітей Павліка — розповідає "Один Факт".

Віктор Павлік — український артист, музикант і співак. Одночасно з розвитком творчої кар’єри виконавець встигав і особисте життя будувати. На сьогоднішній день 58-річний Віктор Павлік був одружений 4 рази. В кожному шлюбі у Павліка народилося по одній дитині. Далі “Один Факт” розповість, як склалася доля кожного з дітей Віктора Павліка.

Олександр Павлік

Віктор Павлік зі старшим сином Олександром і родиною
Віктор Павлік зі старшим сином Олександром і родиною

Старший син Віктора Павліка, Олександр — народився 22 квітня 1984 року. Невдовзі чоловікові виповниться 40 років.

Олександр пішов по стопах батька, навчався в музичній школі по класу гітари, ударних та саксофону. Також Олександр Павлік приймав участь в масштабному музичному шоу “X-фактор”.

З 15 років Олександр Павлік мешкає в Києві. З 18-річного віку захоплюється мотокросом. Неодноразово брав участь у міжнародних змаганнях та фестивалях, що проходили на території Туреччини, Риги, Естонії та інших країн.

Заради досягнення своєї мети на творчій ниві Олександр Павлік багато працює. З 2002 по 2007 роки хлопець навчався в національному університеті культури та мистецтв міста Києва (факультет музичного мистецтва, спеціальність естрадний вокал).
Старший син Віктора Павліка одружений. Виховує сина на ім’я Давид.

З 6 років Олександр займається спортом. В переліку його спортивних захоплень: бокс, футбол. Має звання кандидата в майстри спорту. Музичну кар’єру він встигає поєднувати зі спортивними змаганнями.

Павло Павлік

Павло Павлік — ще один син Віктора Франковича. До народження маленького Михайлика Катериною Репяховою саме Павло вважався молодшим сином співака.

Павло Вікторович Павлік народився в родині Віктора Павліка та його третьої дружини, Лариси Созаєвої. Хлопець народився 7 травня 1999 року. батьки Павла розлучилися, але зберегли доброзичливі стосунки.

Віктор Павлік із колишньою дружиною Ларисою Созаєвою та сином від неї, Павлом Павліком
Віктор Павлік із колишньою дружиною Ларисою Созаєвою та сином від неї, Павлом Павліком

Після завершення школи Павло Павлік поступив навчатись до Національної академії Служби безпеки України. Про військову службу хлопець мріяв з дитинства. Під час навчання Павло двічі брав участь у військовому параді, присвяченому дню Незалежності України.

В 2018 році Павлу поставили страшний діагноз: онкологія. Хлопець захворів на саркому хребців. Протягом двох років хлопець мужньо боровся із недугою. Це був занадто складний час, адже Павлу прийшлося перенести 18 курсів хіміотерапії. В зірковій родині хлопця не вистачало грошей на лікування, тому батько Віктор Павлік навіть звертався до суспільства по допомогу.

В останні місяці життя лікарі фіксували в Павла різке погіршення стану. Хлопець відчував нестерпний біль в руках, не міг ходити. Влітку 2020 року Павло повідомив, що хоче відмовитись від хіміотерапії, бо в ній немає сенсу. Згодом він від цього рішення все ж відмовився і продовжив інтенсивне лікування.

З 28 липня 2020 року Павло Павлік знаходився в хоспісі. Про це повідомляла його мати, Лариса Созаєва.

Помер син Віктора Павліка 7 серпня 2020 року. Павлу назавжди залишилось 21 рік.

Христина Павлік

Христина Павлік зі своїм сином та батьком, Віктором Павліком
Христина Павлік зі своїм сином та батьком, Віктором Павліком

Христина Павлік — єдина донька Віктора Франковича Павліка. Вона народилась у другому шлюбі співака. Матір дівчини звуть Світланою. Вона родом з Казахстану.
Батьки розлучились, коли Христині було лише 7 років. Зараз доньці Віктора Павліка вже 37 років. Дівчина народила доньку, веде не публічний спосіб життя. Христина – старша за нинішню дружину батька, Катерину Репяхову, на 8 років.

Михайло Павлік

Михайло Павлік – молодший син Віктора Франковича. Його народила четверта дружина співака, 29-річна Катерина Репяхова. В 2024 році, 15 червня — хлопчику виповниться 3 роки.

Віктор Павлік, Катерина Репяхова та їх син Михайло
Віктор Павлік, Катерина Репяхова та їх син Михайло

Влітку 2023 року Катерина Репяхова повідомила, що змушена возити малюка на обстеження. У маленького Михасика виникли певні складнощі зі здоров’ям. Хлопчик іноді не реагує не звернення батьків, тому батьки вирішили показати Михасика спеціалістам. Імовірно, в нього можуть бути порушення слуху та мовлення. Також треба було виключити імовірність аутизму в хлопчика.

Згодом батьки повідомили, що серйозних захворювань в Михасика немає.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?