Tayanna розповіла про головну матеріальну мрію і назвала вартість найдорожчої пісні: “Вона маленька”

Tayanna — українська співачка та автор пісень. Нещодавно виконавиця розповіла про свою матеріальну мрію. Що саме хоче отримати Tayanna — читайте в матеріалі від "Один Факт".

Tayanna (Тетяна Решетняк) — співачка, автор пісень, колишня солістка гурту “Гарячий шоколад”. В українському суспільстві Tayanna більш відома як протеже кліпмейкера Алана Бадоєва. В нещодавній розмові із журналістами співачка розповіла про свою найзаповітнішу матеріальну мрію, а також назвала найбільшу суму грошей, яку їй заплатили за написану пісню.

Особистість співачки Tayanna – багатогранна та цікава багатьом шанувальникам. Ця дівчина не тільки виконує музичні композиції, а ще й пише тексти пісень. Під час недавнього інтерв’ю Tayanna зізналась, що вартість її найбільшого гонорару за пісню склала 10 тисяч доларів.

Щоправда, зараз, за словами Tayanna — пісень в неї замовляють мало. За місяць вдається продати лише одну написану пісню і то — це можна вважати великою вдачею. Втім – співачка не втрачає надії і продовжує мріяти.

Tayanna розповіла про свою головну матеріальну мрію
Tayanna розповіла про свою головну матеріальну мрію

Серед головних мрій Таяни – велика квартира. Артистка зізналась, що зараз в неї вже є власна квартира в 52 кв. м. Але на думку виконавиці пісень – цього простору їм із сином Даніелем на двох замало.

Також Tayanna зізналась, що не має великого гардеробу, як інші відомі артисти.

В мене гардероб невеликий. Я дуже багато речей роздала, продала – повідомила співачка.

Щодо того, яка сфера діяльності зараз приносить Таяні найбільший прибуток – співачка зазначила, що це написання пісень. Щоправда, зараз вона пише замало пісень, та й продаються вони погано. Стабільності в цьому сегменті прибутку поки що немає.

Tayanna також анонсувала початок свого нового курсу по репетиторству. Співачка хоче навчати людей писати пісні. Початок навчального курсу – вже у квітні 2024 року.

 

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.