39-річна TAYANNA закрутила новий роман та вперше розповіла про свого обранця: хто ж її бойфренд?

Відома співачка TAYANNA вперше поділилась зі своєю аудиторією новими стосунками та розповіла про чоловіка: хто він та чим займається? Подробиці.

Українська виконавиця TAYANNA, після недавнього та складного розставання з колишнім партнером, знайшла нове кохання. Вона, як завжди, зберігає в таємниці своє особисте життя, але на цей раз зробила виняток, розсекретивши, що її серце вже належить чоловіку.

Деталей про нового коханого співачка не розголошує, лише зазначила, що їхні стосунки на початковому етапі та підкреслила, що обранець не займається бізнесом або політикою. Тетяна Решетняк висловила вдячність за ці почуття, оскільки довго не відчувала подібного романтичного стану й бажання ділитися любов’ю.

TAYANNA вперше розповіла про нові стосунки з чоловіком. Фото з Instagram @tayanna_reshetnyak
TAYANNA вперше розповіла про нові стосунки з чоловіком. Фото з Instagram @tayanna_reshetnyak

Вона також згадала розмову з Аланом Бадоєвим, у якій чоловік зазначив, що вона не може брехати, оскільки в її очах відразу видно все. За словами співачки, вона відчуває, що її очі сяють від закоханості. Хоч і Таяна уникає називати це серйозними стосунками, але вона визнала, що почуття зароджуються. Співачка також подякувала Богу за можливість відчути цей стан, який вже давно не зустрічала.

TAYANNA вперше розповіла про нові стосунки з чоловіком. Фото з Instagram @tayanna_reshetnyak
TAYANNA вперше розповіла про нові стосунки з чоловіком. Фото з Instagram @tayanna_reshetnyak

Дівчина висловила важливість “підтримки й обіймів” у будь-яких романтичних стосунках, визначивши ці критерії як найбільш суттєві. Це відображає її глибоке розуміння того, що людські стосунки побудовані на взаємопідтримці та емоційному зв’язку.

Варто зауважити, що TAYANNA нещодавно розповіла про отримання ділянки землі на Балі від свого колишнього партнера і поділилася своїми планами з щодо цього майна. Цей жест може вказувати на те, що для неї важливо підтримувати зв’язок зі своїми підписниками та демонструвати відкритість до спільного володіння майном.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.