“Мама Сердючки” Інна Білоконь: чому не склались відносини з Данилком і з кого вона списала культовий образ

Інна Білоконь відома українцям, як сценічна мама Вєрки Сердючки. Як акторці вдалось створити культовий образ та чи був романтик з Андрієм Данилком? Уся правда – вже в матеріалі від "Один Факт".

Інна Вікторівна Білоконь — українська акторка, що стала популярною завдяки своєму тандему з Андрієм Данилком. Вдвох вони створили по-справжньому культовий дует: Вєрки Сердючки та її неперевершеної мами.

Зараз Інна Білоконь – актриса театру Андрія Данилка. А ось до популярності артистка працювала в естрадному театрі мініатюр “Компот”. Звісно ж, найвідомішою мініатюрою Інни Володимирівни стали сценки із Вєркою Сердючкою. Як акторці вдалось створити культовий образ “світової мами” та чи був в її героїні прототип? Читайте про це далі.

Образ головної української зірки, Вєрки Сердючки — зараз вже неможливо уявити без її незмінної супровідниці та компаньйонки — сценічної “мами” Інни Адольфівни. Вдалий грим та праця професійних художників по костюмам зробили із гарної жіночки Інни Білоконь таку собі бабусю в українській хустинці. Але насправді виконавиця ролі мами Сердючки в реальному житті набагато молодша, гарніша та красивіша. За певних умов Інна Білоконь цілком могла б стати нареченою Андрія Данилка. Втім, життя акторки склалось інакше.

З Андрієм Михайловичем Данилком вони – добрі друзі. В Інни Володимирівни є коханий чоловік і доросла донька, яку артистка нещодавно видала заміж. Більш того, зовсім скоро донька Інни Білоконь подарує своїй зірковій матусі онука (або онучку). Нещодавно акторка оприлюднила в соцмережах світлину, на якій її спадкоємиця знаходиться при надії і чекає разом із чоловіком на первістка.

Як створювався образ мами Вєрки Сердючки
Як створювався образ мами Вєрки Сердючки: деталі

Інна Білоконь – корінна полтавчанка. Саме тут, на просторах Полтавщини, найвідоміша “мама” України колись віднайшла замальовки до свого сценічного образу. Цікаво, що професійної акторської освіти в Інни Вікторівни немає. Але це не завадило їй створити неперевершений та колоритний образ “мами Сердючки”і завдяки йому набути популярності.

Отже, за зізнанням самої Інни – точного прототипу мами Сердючки в реальному світі не існує. Але деякі риси для цієї жінки-матері Білоконь позичила у своєї тітки з Полтавщини, із якою дуже часто сварилася. Можна навіть сказати, що образ Сердючкіної мами — збірний. Є в ньому певні риси і від галасливих продавчинь з місцевого полтавського базару.

Звісно, створенню легендарної мами передувала багаторічна дружба із Андрієм Данилком. Інна Білоконь познайомилась з ним наприкінці 80-х років. На той момент хлопцю було лише 16 років і він переживав непростий момент свого життя. Данилко провалив вступні іспити в музичне училище і… пішов навчатись в кулінарне ПТУ. Інна Білоконь, що була старша за нього на цілих 5 років – підтримала парубка. Між ними миттєво зав’язалася дружба. Вдвох вони відвідували зайняття з творчої самодіяльності.

З того часу пройшло чимало часу і багато води вибігло. Дружба між Андрієм та Інною Білоконь зміцнішала, але у романтичні стосунки так і не переросла. Прихильники цього славетного дуету й досі вірять, що між Білоконь та Данилком є дещо більше, аніж робочі та дружні стосунки. Адже артисти іноді дозволяють собі поцілуватись в губи на публіці та публікують інші пікантні моменти зі свого приватного життя. До того ж Андрій Данилко й досі самотній і ретельно приховує особисте життя від суспільства.

Втім, справжньої любові між артистами не вийшло. Вони кохають одне одного лише як брат із сестрою — не більше того. Одного разу в ЗМІ з’являлась інформація про те, що нібито сам Андрій питав в Інни Білоконь, чому ж вони не одружились. “Сценічна мама” ж поклала відповідальність за це на нього самого і сказала:

А ти пропонував?

Зараз Інна Білоконь щасливо живе в шлюбі зі своїм законним чоловіком на ім’я Олег. В подружжя є власний бізнес — вони розводять та продають породистих собак.

Нові статті

Схожі статті

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?