“Мама Сердючки” Інна Білоконь: чому не склались відносини з Данилком і з кого вона списала культовий образ

Інна Білоконь відома українцям, як сценічна мама Вєрки Сердючки. Як акторці вдалось створити культовий образ та чи був романтик з Андрієм Данилком? Уся правда – вже в матеріалі від "Один Факт".

Інна Вікторівна Білоконь — українська акторка, що стала популярною завдяки своєму тандему з Андрієм Данилком. Вдвох вони створили по-справжньому культовий дует: Вєрки Сердючки та її неперевершеної мами.

Зараз Інна Білоконь – актриса театру Андрія Данилка. А ось до популярності артистка працювала в естрадному театрі мініатюр “Компот”. Звісно ж, найвідомішою мініатюрою Інни Володимирівни стали сценки із Вєркою Сердючкою. Як акторці вдалось створити культовий образ “світової мами” та чи був в її героїні прототип? Читайте про це далі.

Образ головної української зірки, Вєрки Сердючки — зараз вже неможливо уявити без її незмінної супровідниці та компаньйонки — сценічної “мами” Інни Адольфівни. Вдалий грим та праця професійних художників по костюмам зробили із гарної жіночки Інни Білоконь таку собі бабусю в українській хустинці. Але насправді виконавиця ролі мами Сердючки в реальному житті набагато молодша, гарніша та красивіша. За певних умов Інна Білоконь цілком могла б стати нареченою Андрія Данилка. Втім, життя акторки склалось інакше.

З Андрієм Михайловичем Данилком вони – добрі друзі. В Інни Володимирівни є коханий чоловік і доросла донька, яку артистка нещодавно видала заміж. Більш того, зовсім скоро донька Інни Білоконь подарує своїй зірковій матусі онука (або онучку). Нещодавно акторка оприлюднила в соцмережах світлину, на якій її спадкоємиця знаходиться при надії і чекає разом із чоловіком на первістка.

Як створювався образ мами Вєрки Сердючки
Як створювався образ мами Вєрки Сердючки: деталі

Інна Білоконь – корінна полтавчанка. Саме тут, на просторах Полтавщини, найвідоміша “мама” України колись віднайшла замальовки до свого сценічного образу. Цікаво, що професійної акторської освіти в Інни Вікторівни немає. Але це не завадило їй створити неперевершений та колоритний образ “мами Сердючки”і завдяки йому набути популярності.

Отже, за зізнанням самої Інни – точного прототипу мами Сердючки в реальному світі не існує. Але деякі риси для цієї жінки-матері Білоконь позичила у своєї тітки з Полтавщини, із якою дуже часто сварилася. Можна навіть сказати, що образ Сердючкіної мами — збірний. Є в ньому певні риси і від галасливих продавчинь з місцевого полтавського базару.

Звісно, створенню легендарної мами передувала багаторічна дружба із Андрієм Данилком. Інна Білоконь познайомилась з ним наприкінці 80-х років. На той момент хлопцю було лише 16 років і він переживав непростий момент свого життя. Данилко провалив вступні іспити в музичне училище і… пішов навчатись в кулінарне ПТУ. Інна Білоконь, що була старша за нього на цілих 5 років – підтримала парубка. Між ними миттєво зав’язалася дружба. Вдвох вони відвідували зайняття з творчої самодіяльності.

З того часу пройшло чимало часу і багато води вибігло. Дружба між Андрієм та Інною Білоконь зміцнішала, але у романтичні стосунки так і не переросла. Прихильники цього славетного дуету й досі вірять, що між Білоконь та Данилком є дещо більше, аніж робочі та дружні стосунки. Адже артисти іноді дозволяють собі поцілуватись в губи на публіці та публікують інші пікантні моменти зі свого приватного життя. До того ж Андрій Данилко й досі самотній і ретельно приховує особисте життя від суспільства.

Втім, справжньої любові між артистами не вийшло. Вони кохають одне одного лише як брат із сестрою — не більше того. Одного разу в ЗМІ з’являлась інформація про те, що нібито сам Андрій питав в Інни Білоконь, чому ж вони не одружились. “Сценічна мама” ж поклала відповідальність за це на нього самого і сказала:

А ти пропонував?

Зараз Інна Білоконь щасливо живе в шлюбі зі своїм законним чоловіком на ім’я Олег. В подружжя є власний бізнес — вони розводять та продають породистих собак.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?