40-річний Дзідзьо після розлучення зі Славією готується до поповнення з іншою красунею: “Приємна халепа”

Дзідзьо поділився з фанами, що вже 3 роки поспіль на нього вдома чекає руда красуня, яку він обожнює. Звати подружку співака Цюня. Вона весела й дуже розумна.

З’ясувалося, що після розлучення зі Славією Михайло Хома вдома не сумує на самоті. Адже там уже 3 роки порядкує руда бестія з виразними жовтими очима. Кішка прийшла з лісу й сама обрала оселю Дзідзьо для проживання.

Артист не заперечував. Навпаки за цей час вони з Цюнею подружилися. Кішка усвідомлює, що мешкає в артистичній родині, а значить, має виглядати на всі 100%. Тому користується спеціальною косметикою, яку їй презентувала знайома Дзідзьо.

Дзідзьо завів руду подружку Цюню

Торік “приємна халепа” порадувала господаря нащадками, яких виконавець вдало прилаштував у хороші люблячі руки. На цей раз Цюня збирається знову стати мамою. Чоловік відзначив на своїй сторінці в Інстаграмі:

“Відкриваю попереднє замовлення на маленьких риженят, які гарантовано приносять мишей на поріг, безумовну радість і щастя”.

Підписники Дзідзьо були зачаровані розумницею Цюнею, яку назвали “усміхненим сонечком”. Взяти собі руде кошеня забажали навіть мешканці Німеччини. Тут, певно, виникнуть проблеми з доставленням. Та все за бажання можна залагодити.

Дехто бідкався, що хотів би отримати руденьке кошеня від знаменитості, та вже має вдома пухнастиків. А от мешканка з Миколаївщини, попре те, що вже має котів, не змогла собі відмовити в задоволенні завести ще й зіркове руде кошенятко.

Знайшлися й такі, що застерегли співака: можуть знайтися люди, які заради зустрічі з Дзідзьо заберуть кошеня, а потім його викинуть. Інші порадили стерилізувати Цюню, бо нині дуже багато тварин-безхатьків, яких вивозять із прифронтової зони. Тож краще б люди потурбувалися про них.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?