Родимка тут і там, та ж сивина: в Мережі “опізнали” чоловіка Аліни Гросу, яка нещодавно таємно вийшла заміж

Аліна Гросу вийшла заміж вдруге. Але обличчя обранця не показала. Кого приховує від суспільства ця білявка — спробували з'ясувати прихильники. Детальніше читайте в матеріалі від "Одного факту".

Співачка та акторка Аліна Гросу 12 березня 2024 року повідомила радісну новину: дівчина знов вийшла заміж. Яскраві світлини української красуні у весільній сукні поряд із струнким та високим нареченим на тлі морського пейзажу визвали захоплення у багатьох шанувальників зірки. В той же час Аліна Гросу трохи розчарувала прихильників тим, що не показала обличчя свого обранця.

Прихильники опізнали чоловіка Аліни Гросу
Прихильники опізнали чоловіка Аліни Гросу

Імовірно, Аліна зробила це заради того, щоб привернути інтерес публіки. З моменту весілля білявки пройшло вже 2 тижні, а особистість нового чоловіка співачки так і не було розкрито. Однак це не завадило користувачам соціальних мереж проявити пильність, трохи уваги і… впізнати в таємничому чоловікові Аліни Гросу російського актора Романа Полянського.

Роман Полянський та Аліна Гросу почали зустрічатись ще до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Історія їх кохання розпочалась декілька років тому. Як зізнавався сам Полянський — з Аліною вони були знайомі ще до того, як вона вперше вийшла заміж. Красуня навіть запрошувала Романа на власне весілля.

Дружба між Полянським та Гросу розпочалась після того, як він знявся в музичному кліпі співачки. На той час Полянський був одружений на іншій і вважався добрим сім’янином. Розвитку романтичних стосунків між Аліною та Романом посприяли проблеми у відносинах зі своїми колишніми другими половинками.

Спочатку розлад в родині відбувся у Полянського. Він пішов від дружини. Потім не все стало ладнатися і в Аліни. Врешті решт все дійшло до тієї точки, коли щось потрібно було змінювати. І вони змінили. Роман Полянський зізнавався, що стосунки з Гросу вийшли на новий рівень вже після його розлучення з колишньою дружиною.

Заради коханої Полянський навіть переїхав до Києва. Але після початку повномасштабного вторгнення повернувся до росії. Тоді поповзли чутки, що Гросу та Полянський розлучились через різні політичні погляди.

Прихильники Аліни Гросу опізнали її нового чоловіка
Прихильники Аліни Гросу опізнали її нового чоловіка

Новина про другий шлюб Аліни Гросу змусила її прихильників згадати про Полянського. Користувачі соцмереж угледіли в таємничому нареченому молодої співачки саме його. Дехто з пильних прихильників побачив, що в чоловіка Аліни Гросу – така ж сама родимка на шиї, як і в Полянського. До того ж в хлопця на весільних світлинах — така ж сама зачіска, як і Романа. А ще хлопець, якого так ретельно приховує Гросу — такого ж самого зросту, що і актор Полянський. І бороду він теж носить.

Прихильники аліни Гросу вважають, що вона віддала серце актору Роману Полянському
Прихильники аліни Гросу вважають, що вона віддала серце актору Роману Полянському

Як би там не було і хто б не був обранцем Аліни Гросу – головне, щоб вона була щасливою. Саме такої думки дотримаються прихильники співачки і вітають її із статусом дружини.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?