Як Тоня Матвієнко співає пісню “Квітка-душа” без мами: виконання пробирає до мурах і викликає сльози

Донька славетної Ніни Матвієнко, Тоня — заспівала у Відні матусину пісню вперше з дня її смерті. "Квітка-душа" пролунала на благодійному концерті і розчулила слухачів до сліз.

Українська співачка і донька Ніни Митрофанівни Матвієнко — Тоня від того дня, як її мама пішла на вічний спокій, намагалась не співати її пісень. За словами Тоні — все це давалось їй вкрай тяжко. Однак під час благодійного концерту у Відні (Австрія) виконавиця вирішила відступитись від цього принципу. Тоня виконала відому пісню Ніни Матвієнко “Квітка-душа” і розчулила своїм мелодійним голосом багатьох слухачів, що були присутні на концерті. До речі, організатором заходу стала Ангеліна Усанова, що в 2023 році здобула титул “Міс Україна Всесвіт”.

Після благодійного заходу Антоніна Матвієнко зізналась, що в неї залишились тільки позитивні відчуття. Окрім того, у виконавиці з’явилось таке відчуття, ніби ця пісня якимось чином знов пов’язала її з покійною мамою.


Пісня “Квітка-душа” стала в свій час візитівкою Ніни Митрофанівни Матвієнко. Вперше ця пісенна композиція зазвучала у 2004 році. Написав її композитор Костянтин Меладзе – спеціально для Ніни Матвієнко і… українського телевізійного мюзиклу “Сорочинський ярмарок”. Композитор в той час дуже переймався, що Ніна Митрофанівна не захоче виконувати цей твір. Але співачка послухала мелодію, почитала слова і… погодилася. Так народилась славетна “Квітка-душа”.

Тоня Матвієнко заспівала пісню “Квітка-душа” в дуеті із Ангеліною Усановою. Композиція пролунала у Відні і тільки з метою благодійності. Усі кошти, що були отримані від продажу квитків на цей концерт — спрямували на підтримку українських дітей з прифронтових територій.

Тоня Матвієнко щиро подякувала Ангеліні Усановій за блискуче виконання маминої пісні в дуеті. За словами доньки Ніни Митрофанівни — під час виконання композиції їй здавалось, що поряд співає не Ангеліна Усанова, а її власна старша донька.

Нові статті

Схожі статті

“А ще, я йду”: телеведуча 1+1 Наталія Островська зізналась, що йде з екранів та назвала реальну причину

Ведуча ТСН Наталія Островська приголомшила новиною, що найближчим часом її не буде на екрані та розсекретила причину. Подробиці особистого життя.

“Це був період рагульства”: 42-річна Ольга Фреймут розповіла всю правду про своїх колишніх чоловіків

Аристократиня Ольга Фреймут мала бурхливе життя, але вибрала лише одного чоловіка, якому народила двох дітей: що відомо про екс-чоловіків зірки?

З макіяжем і манікюром: дружина Віктора Павліка показала свою 87-річну тітку, яка ще старша за Аду Роговцеву

Катерина Репяхова разом з сином Михасиком перебуває в Ізраїлі на відпочинку та нещодавно навідала своїх родичів: елегантні жіночки, серед яких тітка та свекруха сестри - як виглядають?

Даша Астаф’єва зробила нову трендову стрижку, яка набирає шалену популярність у жінок: з модним чубчиком

38-річна співачка Даша Астафʼєва прислухалась до модних трендів цього літа та… змінила зачіску. Чи сподобався фанатам новий образ артистки – із чубчиком? "Один Факт" дізнався деталі.