39-річний Володимир Остапчук виглядає ровесником 23-річної дружини Катерини: очам не віриться (ФОТО)

Володимир Остапчук із Катериною Полтавською довго тримали інтригу, чи одружилися офіційно. Врешті дівчина сповістила, що вона вже Остапчук. З цього приводу пара зробила фотосесію.

Чутки про шлюб Володимира Остапчука з Катериною Полтавською поширюються вже понад рік. Пара довгий час тримала інтригу, то з’являючись у службі “Готово”, то вітаючи одне одного з видатною датою.

Та лише нещодавно Катерина розповіла правду – вони з шоуменом одружені. Тепер вона не Полтавська, а Остапчук. На підтвердження дівчина показала руки з обручками. А фото з весілля оприлюднити не змогла, бо його ще не гуляли.

Одружені Володимир Остапчук та Катерина влаштували фотосет

Вже у новому статусі пара влаштувала фотосет. Дружина вбралася у коричневий шкіряний сарафан, а її благовірний був у стандартній білій сорочці. Катя постійно демонструвала правицю з обручкою на безіменному пальчику. Натомість Володя то ховав руку в кишеню, то приховував за спиною.

Одружені Володимир Остапчук та Катерина влаштували фотосет

Та зовсім не це здивувало шанувальників пари. Між чоловіком та дружиною різниця в 16 років. Тим часом на світлинах цього зовсім не помітно. Незрозуміло, чи це пан Остапчук так моложаво виглядає, чи пані Остапчук доволі доросла.

Одружені Володимир Остапчук та Катерина влаштували фотосет

Схоже, закохані подібними проблемами не переймаються. Їм добре разом і більше нічого іншого не потрібно. Катя підписала спільні світлини, де вони з Вовою ніжно обнімаються й притуляються один до одного:

“Чоловік та дружина”.

А щоб ні в кого не виникало сумнівів, ще й змінила прізвище у своєму Інстаграм-акаунті на чоловікове. Коли дата їхнього розпису, незрозуміло. Можна лише будувати здогадки, що розписалися голубки 22 лютого 2023 року.

Адже саме цього дня торік опублікували світлини з документ-сервісу “Готово”, коротко прокоментувавши: “Нарешті”. А за рік, у 2024-му, Володимир привітав кохану з “важливим днем”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?