Софія Ротару з Маршинців, а Зібров — з Червоного: українські зірки, що народились у маленькому селі

Вони народились в глухій глибинці і в дитинстві не мріяли про славу. Але Доля розпорядилася інакше. "Один Факт" розповідає, хто з українських знаменитостей народився і виріс в сільській місцевості.

Відомі українські зірки теж колись були маленькими і не всім з них випала Доля жити в царських хоромах. Деякі із знаменитостей народились і певний час мешкали в сільській місцевості разом із батьками. “Один Факт” підготував добірку відомих українців та українок, які родом із села.

Тіна Кароль

Тіна Кароль народилась в селищі Оротукан
Тіна Кароль народилась в селищі Оротукан

Українська співачка Тіна Кароль народилась в селищі Оротукан, що розташовувалось в Магаданській області (росія). Але мама дівчинки була родом з українського Івано-Франківська. Саме туди родина Тіни переїхала, коли дівчинці виповнилося 7 років.

Олег Винник

Олег Анатолійович Винник народився в невеличкому селищі Вербівка Черкаської області. Майбутній відомий співак успішно закінчив середню школу в сусідньому селищі Червоний кут тієї ж Черкаської області.

Олег Винник народився в селищі Вербівка (Черкаська область)
Олег Винник народився в селищі Вербівка (Черкаська область)

Після завершення школи Олег Винник вступив до Канівського училища культури на хормейстерський відділ. В 20 років Олег Винник стає солістом Черкаської філармонії. Згодом за культурним обміном Олег Винник потрапив до Німеччини де і залишився жити. Довгий час він працював там у театрі.

Павло Зібров

Павло Зібров народився в селищі Червоне (Вінницька область)
Павло Зібров народився в селищі Червоне (Вінницька область)

Легендарний український співак із пишними вусами Павло Зібров народився в селищі Червоне Вінницької області. Але вже в школі хлопчик мешкав із батьками в Києві. Саме там він почав навчатись у музичній спецшколі інтернаті імені Лисенка.

Alyona Alyona

реперка Alyona Alyona народилась в селищі Капітанівка Кіровоградської області
реперка Alyona Alyona народилась в селищі Капітанівка Кіровоградської області

Реперка Alyona Alyona теж провела дитинство в сільській місцевості. В селі переможниця Нацвідбору на Євробачення 2024 провела більшу частину свого життя.
Народилась майбутня зірка репу в селищі Капітанівка (Кіровоградська область). Коли Альоні було 13 років – її родина переїхала в Баришівку Київської області.
Alyona Alyona зізнавалась, що сільське походження для неї — велика перевага. І цього вона зовсім не соромиться.

Ада Роговцева

Акторка Ада Роговцева народилась в селищі Глухів Чернігівської області
Акторка Ада Роговцева народилась в селищі Глухів Чернігівської області

Культова українська акторка Ада Роговцева народилась в селищі Глухів, що в Чернігівській області. Вже коли Ада була школяркою – її батьки разом із нею переїхали до міста Полтава.

Софія Ротару

Софія Михайлівна Ротару народилась в селищі Маршинці Чернівецької області
Софія Михайлівна Ротару народилась в селищі Маршинці Чернівецької області

Софія Михайлівна Ротару – народна артистка України, що народилась в Чернівецькій області (селище Маршинці). Родина співачки була багатодітною. В дитинстві маленька Соня дуже часто допомагала батькам поратись по господарству. А ще – торгувала із ними на ринку.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.