Не соромляться міцного слівця: Оля Полякова, Людмила Барбір та інші зірки, які вміють окропити добрим словом

В українському шоу-бізнесі є знаменитості з великим словниковим запасом. Вони вміють окропити добрим словом так, що стає зрозуміло — хто тут хазяйка. Хто саме в списку — "Один Факт" розповість далі.

Український шоу-бізнес багатий на творчих особистостей, які за словом в кишеню не лізуть. “Один Факт” розповість далі, хто з українських зірок не соромиться міцного слівця.

Людмила Барбір

Українська акторка і телеведуча Людмила Барбір, яка знайома українським глядачам як ведуча українського ранкового шоу “Сніданок з “1+1”. Вранці 15 лютого 2024 року Людмила Барбір в черговий раз вийшла в ефір та почала його… з міцної лайки. Згодом з’ясувалось, що в ефір відео з Барбір, де фона використовує лайливі слова — потрапило випадково, через технічну помилку.

Людмила Барбір розкрила таємниці своєї лайки
Людмила Барбір розкрила таємниці своєї лайки

Але що зроблено, те зроблено. Незадоволена власним костюмом до ефіру Людмила Барбір – звісно, вибачилась перед глядачами. Її колеги та актори згодом запустили флешмоб під назвою “Усі ми трохи Люда”. Вчинок телеведучої пов’язали із складною ситуацією в країні та постійними обстрілами. Сама ж Барбір зауважила, що зазвичай такої поведінки вона собі не дозволяє.

Оля Полякова

Оля Полякова розповіла про те, коли може лаятись
Оля Полякова розповіла про те, коли може лаятись

Оля Полякова також може використати в своєму лексиконі міцне слівце. За словом у кишеню українська “Королева ночі” ніколи не лізла. Якщо треба поставити людину на місце – ця білявка зробить це так вишукано, що ні в кого більше не виникне бажання їй суперечити.
Іноді Оля Полякова настільки відверто висловлюється, що їй робила зауваження навіть няня її дітей.
Якщо Оля Полякова нервує перед відповідальним концертом — то співачка може міцно висловитись навіть на багатотисячну публіку. Виконавиця пригадала, як колись перед концертом вона лаялась на власну творчу команду за кулісами, але через те, що мікрофон не був вимкнений – цю лайку почули глядачі в залі.

Потап

Олексій Потапенко вдома лаятись не любить
Олексій Потапенко вдома лаятись не любить

Репер Потап теж використовує в своєму мовленні лайливі словечка. Він зізнався, що мати є навіть в творчості музичного проекту, який він раніше продюсував, а саме — гурту “MOZGI”. В той же час Потап наголосив, що вдома він міцні словечка не використовує. І своєму сину від Ірини Горової теж не радить цього робити.

Оля Цибульська

Співачка Оля Цибульська колись зізнавалась, що може використати міцні слова, коли знаходиться за кермом. Виконавиця розповідала, що деякі пішоходи та водії просто змушують її це робити.

Оля Цибульська користується лайками за кермом
Оля Цибульська користується лайками за кермом

А ось якщо Оля Цибульська чує лайку від інших українців — то їй стає трохи смішно. Адже тільки українці можуть лаятись із любов’ю.

Віталій Козловський

Віталій Козловський може лаятись гучно
Віталій Козловський може лаятись гучно

Співак та захисник Віталій Козловський теж може скористатись міцним слівцем. Але за це він потім сам собі і докоряє.

 

Нові статті

Схожі статті

Як зараз виглядає знаменита акторка Ірма Вітовська: 49-річна кінозірка змінилася до невпізнання

Ірма Вітовська не лише талановита акторка, а й людина з добрим серцем, яка постійно допомагає українцям в складні часи: як змінилась зірка та як виглядає?

Не несіть ці садові квіти в дім! Це принесе 33 нещастя! Головний народний астролог-городник розкрив секрет

Народні прикмети – річ особлива. Багато хто з господинь вірить, що деякі квіти приносять в оселю нещастя. "Один Факт" розповість, які саме рослини не варто нести в дім — щоб не зіпсувати майбутнє.

“Старіє в зворотному напрямку”: 94-річна Ліна Костенко з макіяжем і манікюром носить фліску Columbia

Видатна поетеса Ліна Костенко продовжує надихати прихильників своєю елегантністю та прекрасним зовнішнім виглядом - стильна жінка у віці 94 роки.

Куди ділася 50-річна екс-дружина Кличка Наталія Єгорова: показує стрункі ніжки “Чорноброва красуня”

Наталія Єгорова – 50-річна модель, колишня дружина спортсмена Віталія Кличка. Де Наталія живе зараз і чи продовжує займатись модельним бізнесом? Редакція "Одного факту" розповість подробиці.