Знялася у “Величному столітті” і в “Сімпсонах”: кар’єра Лесі Нікітюк стрімко пішла вгору після “Хто зверху?”

Леся Нікітюк після шоу "Хто зверху" не сиділа, склавши руки. Завдяки власним старанням ця дівчина збудувала кар'єру і знялась… у "Величному столітті". Більше деталей – в матеріалі від "Один Факт".

Леся Іванівна Нікітюк — українська телеведуча, яку глядачі знають переважно завдяки участі красуні в передачі “Орел та Решка” та “Хто зверху” на Новому каналі. Зараз Лесі вже 36 років, а народилась вона в місті Хмельницький.

Леся Нікітюк — багатогранна особистість. Вона не тільки на телебаченні працює, але й спортом займається. В цієї дівчини є вагоме досягнення — вона майстер спорту з плавання. Окрім цього білявка займається творчістю і працює над створенням гумористичних міні-серіалів, які є українською адаптацією іноземних кінопроектів.

Один із міні-серіалів, створених за участю Лесі Нікітюк – має назву “Роксолеся”. Потішний ремейк турецького серіалу “Величне століття” від Нікітюк багатьом українським глядачам сподобався навіть більше, ніж оригінальна версія.

Insta-серіал “Роксолеся. Сучасне століття” Нікітюк вирішила створити по декільком причинам. По-перше, телеведуча надихнулась тим, що її попередній аналогічний проект про Барбі та Пупса мав неймовірний успіх.

По-друге, Леся Нікітюк зізналась, що її багато років порівнюють із виконавицею головної ролі в турецькому серіалі “Величне століття” – рудоволосою Мер’єм Узерлі. В розмові із журналістами Леся заявила, що її прихильникам дуже подобається такий контент. До того ж українцям треба час від часу відволікатись від проблем, які наразі існують і в країні загалом, і в кожній родині — зокрема.

Я неодноразово говорила, що нічого нового не роблю. Просто не зраждую свою природу — усміхатись і дарувати позитив — зізнавалась Леся Нікітюк.

Після створення Insta-серіалу про Роксолесю Леся Нікітюк зізнавалась, що зупинятись в своїй творчості не планує. І слово своє вона-таки стримала. Декілька днів тому в Instagram Лесі Іванівни з’явився новий Insta-проект, що був знятий по аналогії славнозвісного серіалу “Сімпсони” і отримав назву на український манер: “Симпсонюки”.

В головній ролі, звісно – сама Леся Нікітюк. Наразі на персональній сторінці телеведучої та акторки в Instagram вийшла вже третя серія цього міні-серіалу. Як зізнавалась сама Леся — кожен з її серіалів буде містити в собі по 5-6 серій.

В новому Insta-серіалі “Симпсонюки” Нікітюк зіграла Мардж. Її партнером став комік Володимир Черняк, якому дісталась роль Гомера. В невеличких сценках актори розігрують сюжети із подружнього життя, в яких іноді можна побачити дуже відверті епізоди. Ось, наприклад — перша серія “Симпсонюків” починається з того, що Мардж поливає кімнатні квіточки в горщиках з зеленої лійки та каже промовку, аби вони добре росли.

Гомер, який був поряд — почув це та спитав, що саме робить Мардж. Тоді героїня Лесі Нікітюк розповіла чоловікові, що:

Якщо з ними розмовляти, вони будуть швидше рости

Гомер відразу зрозумів, що до чого. І вже в наступному кадрі сюжету приклався до грудей Мардж зі своєю промовкою:

Мої гарненькі, мої маленькі, мої пахкенькі. Може і вони виростуть.

Нижче “Один факт” публікує ще 2 серії “Симпсонюків”, які вже вийшли у Лесі Нікітюк на сторінці.

Цей міні-серіал ще раз доводить, що кар’єра Лесі Іванівни повільно, але впевнено йде вгору. І схоже, що акторка ще не раз порадує своїх прихильників новими творчими проектами.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?