“Він пророк поколінь”: Тіна Кароль в день прем’єри фільму про Скрябіна поділилась спогадами про Кузьму

Тіна Кароль в день прем'єри фільму "Я, Побєда і Берлін" поділилась теплими спогадами про Кузьму Скрябіна. Що вона пригадала і яку таємницю розкрила — дізнайтесь прямо зараз з матеріалу "Один Факт".

Прем’єра фільму “Я, Побєда і Берлін”, присвяченому світлій пам’яті відомого українського музиканта Кузьми Скрябіна, відбулась 15 березня 2024 року. на презентацію стрічки, створеної режисером Ольгою Ряшиною, запросили багатьох відомих українців та добрих друзів Андрія Кузьменка.

На прем’єрі фільму “Я, Побєда і Берлін” була присутня удова Кузьми Скрябіна Ольга, його донька Барбара, а ще – співачка Тіна Кароль.

Тіна Кароль пригадала, яким був Кузьма Скрябін
Тіна Кароль пригадала, яким був Кузьма Скрябін

Перед початком прем’єрного показу Тіна Кароль в розмові із журналістами поділилась теплими спогадами про Кузьму. На думку співачки, гурт Скрябін мав великий вплив на своє покоління. Та й для майбутніх поколінь творчість Андрія Кузьменка буде мати велике значення.

Тіна Кароль в своїй бесіді назвала Кузьму пророком поколінь і митцем, який подарував величезний культурний пласт, на якому будуть зростати навіть ті, хто ще не народився.
Також співачка зазначила, що найбільший жаль вона відчуває через те, що цінування творчості Андрія Кузьменка в багатьох прийшло вже після його загибелі.

Він говорив мудрі, правильні і чесні речі — наголосила Тіна Кароль в розмові.

Під час інтерв’ю було піднято тему і про слова Андрія Кузьменка, які найбільш за все запам’яталися Тіні Кароль. Співачка під час відповіді на це питання підкреслила, що в творчих людей усі сенси життя ховаються в їх піснях. Так само і в Кузьми є багато пісень, в яких мобна почути доленосні та важливі фрази.

Тіна Кароль розкрила одну таємницю про свій новий проект, в якому буде звучати і одна з пісень Кузьми Скрябіна. Саме в ній, за словами співачки, є важливі слова про український народ та українців. Про те, що наш народ сильний, вільний і його не подолати.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.