Через терени – до коханих: 4 відомих українця, які пішли від дружин заради іншої – Мірзоян і не тільки

Деякі зіркові чоловіки не з чуток знають, як це – закохатись, коли ти ще одружений на іншій. "Один Факт" підготував добірку знаменитих українців, які заради нового кохання пішли від дружин.

Деякі з українських зірок-чоловіків переживали непрості часи в особистому житті. Їм довелось зробити непростий вибір між офіційною дружиною та… новим коханням. Звісно ж, цей вибір був на користь справжнього кохання. “Один Факт” розповість прямо зараз, як змогли вийти з любовного трикутника Потап, Андрій Дикий, Віктор Павлік та Арсен Мірзоян.

Андрій Дикий

Танцюрист Андрій Дикий вже понад 12 років поспіль щасливо одружений на телеведучій Лілії Ребрик і має з нею вже трьох донечок. Але шлях до великого кохання на початку був зовсім непростим та тернистим.

Андрій Дикий з дружиною і доньками
Андрій Дикий з дружиною і доньками

Іскра кохання промайнула між Андрієм Диким та Лілією Ребрик в той самий момент, коли вони обидва приймали участь у телевізійному шоу “Танці з зірками”.
Проблема ж полягала в тому, що на той час Андрій Дикий був… одружений на іншій жінці, танцівниці на ім’я Ірина.

Заради Лілії Ребрик Дикий покинув колишню дружину і для цього йому довелось пройти через складну розмову з нею.

Врешті решт Андрій Дикий зміг поєднати свою долю зі своєю коханою жінкою, Лілією Ребрик.

Арсен Мірзоян

Музикант Арсен Мірзоян познайомився із своєю нинішньою дружиною Тонею Матвієнко на телевізійному шоу “Голос країни”.

Тоня Матвієнко з чоловіком Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко з чоловіком Арсеном Мірзояном

Спочатку між ними виникла дружба та тепле спілкування. Але Арсен Мірзоян на той момент був одружений і виховував двох синів.

Мірзоян довгий час не міг наважитись піти від родини заради нового кохання. Майже через рік після початку відносин з Антоніною Матвієнко Арсен Мірзоян все ж наважився розповісти про почуття до іншої законній дружині.

З 2013 року Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко перебувають у відносинах. В січні 2016 у пари народилась спільна донечка Ніна. Вже після її народження ця пара побралася законним шлюбом.

Віктор Павлік

Віктор Павлік із колишньою дружиною Ларисою Созаєвою та сином від неї, Павлом Павліком
Віктор Павлік із колишньою дружиною Ларисою Созаєвою та сином від неї, Павлом Павліком

Співак Віктор Павлік був офіційно одружений 4 рази. Зі своєю третьою дружиною, Ларисою Созаєвою — виконавець шлягеру “Шикидим” прожив багато років.

Їх шлюб почав тріщати по швах, коли виконавець познайомився із молодою прихильницею Катериною Репяховою. Цікаво, що палкі та взаємні почуття в парі Репяхової та Павліка виникли в той самий момент, коли він ще був одружений на Ларисі Созаєвій.

З третьою дружиною Ларисою Віктор Павлік розлучився в 2019 році. Як розповідала потім Созаєва — відносини в колишнього чоловіка з молодою Репяховою почались ще в той час, коли співак перебував в законному шлюбі з нею.

Втім, Катерина Репяхова себе розлучницею не вважає. Навпаки, на думку четвертої дружини співака – саме вона, Катерина Репяхова — змогла врятувати обранця від алкоголізму, від якого він страждав в третьому шлюбі.

Потап (Олексій Потапенко)

Настя Каменських вперше за довгий час показалась з Потапом
Настя Каменських вперше за довгий час показалась з Потапом

Репер Потап – ще один зірковий персонаж, який змушений був обирати між офіційною дружиною і новим коханням. Відносини із Анастасією Каменських розпочались в нього ще тоді, коли співак перебував в законному шлюбі з Іриною Горовою, яка, до речі народила йому Олексію Потапенко сина.

Втім, Ірина Горова зізналась, що ніколи не шкодувала про розлучення із Потапом. Адже їх шлюб був побудований більш на робочих відносинах, аніж на палкому коханні.

Потап і Настя Каменських роками приховували свої відносини. Лише в 2019 році зірки зіграли гучне весілля. Нещодавно поповзли чутки про те, що в парі Потапа і Насті не все гладенько і діло йде до розлучення. Однак офіційного підтвердження цим чуткам немає. До того ж, Анастасія вперше за довгий час показалася у соцмережах поряд із Потапом – за столом на кухні.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?