Лілія Ребрик вже впоралась, а інші напоготові: хто з українських зірок готується стати батьками у 2024 році

Українські знаменитості в 2024 році вирішили влаштувати справжній бебі-бум. Хто вже народив малюка, а хто із зірок ще тільки готується до батьківства? Про це розповість "Один Факт".

В 2024-му році українські зірки, схоже — вирішили зробити справжній бебі-бум. В світі шоу-бізнесу відразу декілька зірок готуються до батьківства, а деякі знаменитості вже нянчаться із малюком. Наприклад, боксер Олександр Усік на початку 2024-го року став батьком вчетверте, а в середині березня третю донечку народила відома телеведуча Лілія Ребрик.
А ось хто із українських зірок тільки чекає зустрічі зі своїм немовлям? Про це “Один Факт” розповість далі.

Джамала

В 2024 році українська співачка Джамала стане мамою втретє. Про свою вагітність Сусана Джамаладінова (справжнє ім’я Джамали) розповіла 3 лютого – напередодні Нацвідбору на Євробачення-2024, в якому співачка щороку бере участь.

Згодом Джамала повідомила, що в неї та її чоловіка Сеїт-Бекіра Сулейманова в цьому році народиться третій син. Подружжя вже виховує двох старших хлопчиків: Еміра та Селіма.

Даша Євтух

Блогерка Даша Євтух, яка минулого року в серпні вийшла заміж – теж чекає дитину. В Дар’ї невдовзі народиться первісток.

Віталій Козловський

Первісток в 2024 році народиться і у співака Віталія Козловського. На початку березня Віталій розповів про своє одруження із коханою дівчиною. Згодом виконавець та захисник України повідомив ще одну радісну новину: його новоспечена дружина знаходиться при надії. Подружжя, імовірніше за все, чекає хлопчика.

Адже співак повідомив про вагітність дружини оригінальною світлиною. На ній зображено великий жіночий живіт із надписом “Козловський”. Тобто, стать у майбутнього малюка, імовірно — чоловіча.

Сімбочка

Tik-Tok блогерка Сімбочка теж ще чекає на народження донечки. Разом зі своїм чоловіком Іллею Парфенюком вони вже вирішили, що дадуть красуні ім’я Софія.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.