Лілія Ребрик вже впоралась, а інші напоготові: хто з українських зірок готується стати батьками у 2024 році

Українські знаменитості в 2024 році вирішили влаштувати справжній бебі-бум. Хто вже народив малюка, а хто із зірок ще тільки готується до батьківства? Про це розповість "Один Факт".

В 2024-му році українські зірки, схоже — вирішили зробити справжній бебі-бум. В світі шоу-бізнесу відразу декілька зірок готуються до батьківства, а деякі знаменитості вже нянчаться із малюком. Наприклад, боксер Олександр Усік на початку 2024-го року став батьком вчетверте, а в середині березня третю донечку народила відома телеведуча Лілія Ребрик.
А ось хто із українських зірок тільки чекає зустрічі зі своїм немовлям? Про це “Один Факт” розповість далі.

Джамала

В 2024 році українська співачка Джамала стане мамою втретє. Про свою вагітність Сусана Джамаладінова (справжнє ім’я Джамали) розповіла 3 лютого – напередодні Нацвідбору на Євробачення-2024, в якому співачка щороку бере участь.

Згодом Джамала повідомила, що в неї та її чоловіка Сеїт-Бекіра Сулейманова в цьому році народиться третій син. Подружжя вже виховує двох старших хлопчиків: Еміра та Селіма.

Даша Євтух

Блогерка Даша Євтух, яка минулого року в серпні вийшла заміж – теж чекає дитину. В Дар’ї невдовзі народиться первісток.

Віталій Козловський

Первісток в 2024 році народиться і у співака Віталія Козловського. На початку березня Віталій розповів про своє одруження із коханою дівчиною. Згодом виконавець та захисник України повідомив ще одну радісну новину: його новоспечена дружина знаходиться при надії. Подружжя, імовірніше за все, чекає хлопчика.

Адже співак повідомив про вагітність дружини оригінальною світлиною. На ній зображено великий жіночий живіт із надписом “Козловський”. Тобто, стать у майбутнього малюка, імовірно — чоловіча.

Сімбочка

Tik-Tok блогерка Сімбочка теж ще чекає на народження донечки. Разом зі своїм чоловіком Іллею Парфенюком вони вже вирішили, що дадуть красуні ім’я Софія.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?