“Поцупила сукню”: Андре Тан розповів, як Таїсія Повалій запозичила в нього дизайнерський одяг і не повернула

Український дизайнер модного одягу Андре Тан розповів про негарний вчинок Таїсії Повалій. Виявляється, співачка поцупила в нього модну сукню. Як це трапилось – розповість "Один Факт".

Дизайнер модного одягу Андре Тан пригадав випадок, який стався в його житті понад 20 років тому. Він був пов’язаний із співачкою Таїсією Повалій, яка зараз живе та працює в росії.

Виявляється, колись давно Таїсія Повалій… поцупила модну дизайнерську сукню, яку Андре Тан виготовив спеціально для неї на замовлення. В той час зірка української естради була його клієнткою. Таїсія замовляла в Андре Тана модний одяг і одного разу просто не заплатила за пошиті наряди.

Дизайнер модного одягу Андре Тан пригадав про некрасивий вчинок Таї Повалій
Дизайнер модного одягу Андре Тан пригадав про некрасивий вчинок Таї Повалій

Дизайнер зазначив, що артистка в той час не потребувала ніяких грошей. Але вирішила, що не буде платити за сукні, пошиті Андре Таном. Стиліст модного одягу пригадав, що тоді пошив на замовлення Таїсії Повалій декілька суконь. Співачка їх приміряла та зазначила, що в наряди їй не сподобалось. В одному те було не так, в іншому теж щось не сподобалось.

Оплату за сукні Андре Тан так і не отримав. Хоча сукні Таїсія Повалій забрала.

Її водій забрав — зазначив модельєр

Згодом Андре Тан побачив артистку в одній зі своїх суконь на вечірці. І вона без краплі сорому заявила, що просто не мала іншого вибору, аніж вдягти цю сукню. Бо в неї перед самою вечіркою… порвалась та сукня, в якій вона б насправді мала прийти.

Зараз дизайнер пригадує цю історію з посмішкою, але в той час йому було трохи прикро за поведінку зіркової клієнтки.
Український дизайнер Андре Тан народився в Харківській області. Зараз модельєру вже виповнився 41 рік. Для створення свого образу він взяв псевдонім. Справжнє ім’я стиліста: Андрій Миколайович Тищенко.

З 11 років хлопчик відвідував курси крою та шиття. Свій псевдонім — Андре Тан, майбутній відомий дизайнер вигадав ще в дитячі роки. Його навіть занесли в Книгу рекордів України як наймолодшого дизайнера країни.

В березні 2016 року Андре Тан став батьком. В нього народилась донька Софія.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?