7-річний син Олени Кравець вразив заявою про те, чи легко бути дитиною і чому дорослішати він не хоче

Олена Кравець запросила на свою програму власного сина. 7-річний хлопчик Іван розповів про свої страхи перед дорослим життям. Деталі читайте в матеріалі від "Один Факт".

Олена Кравець відома багатьом українцям як акторка гумористичного шоу “Квартал 95”. Але останніми роками зірка пішла звідти у новий формат. Тепер Олена веде власну програму на майданчику Youtube. Передача “Вдома поговоримо” з кожним випуском стає дедалі популярнішою.

В гостях у Олени Кравець вже встигла побувати її власна старша донька Марія, а ще — Маша Єфросиніна та Олена Коляденко з сином.

Олена Кравець веде онлайн програму разом зі своєю донькою Машею і цього разу вона запросила на неї ще одного свого близького родича — 7-річного сина Івана.
Родинна розмова вийшла теплою і дружньою. Маленький Ваня жував смачні цукерки і із задоволенням відповідав на питання мами та старшої сестри.

7-річний син Олени Кравець розповів, чому не хоче ставати дорослим
Під час бесіди Олена Кравець пригадала, як два роки тому, коли синові було тільки 5 рочків — спитала в нього, чи гарно це — бути дорослим. Іванко на той момент відповів, що ні і аргументував власну відповідь тим, що… дорослим в машині спати не можна, бо доводиться нею керувати. Крім того, на думку хлопчика – дорослим бути важче, аніж дитиною — адже дорослі люди дуже пізно приходять зі своєї роботи і практично не бачать власних дітей.

В спогадах мами Олени, які вона, до речі — записує в окремий блокнот, закарбувалась і мрія 5-річного Іванка про майбутню професію. Син зірки ще 2 роки тому мріяв бути рок-зіркою.

В розмові із мамою на камері вже 7-річний Іван Кравець заявив, що в доросле життя він зовсім не хоче. Головна причина цього – менше залишається жити. Краще вже бути дитиною. Втім, як зазначила сама Олена Кравець — жодна людина не знає, скільки їй насправді відведено часу на життя.

Наступне питання синові від Олени Кравець звучало ось так:

Вань, що в дорослому житті класного?

Усміхнений хлопчик відразу зазначив, що дорослі можуть купувати собі все, що захочуть і самостійно заробляти гроші.

А ще Іванко Кравець розсмішив маму із старшою сестрою відповідями на питання щодо того, чи легко бути дитиною? З одного боку хлопчик назвав своє дитинство легким, адже діти можуть… бігати. А ось з іншого боку – дитинство Іванка складне, бо треба ходити в школу.

Олена Кравець також поцікавилась, як би син вирішив питання, пов’язане із небажанням ходити до школи. Іванко сказав, що найкращий варіант — це онлайн навчання.
Іван Кравець також зазначив у розмові, що якщо б в нього була чарівна паличка — він би зробив так, аби уся його родина жила вічно. А ось його старша сестра Марія скористалась би такою паличкою, аби зупинити усі війни на планеті і в Україні зокрема.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?