7-річний син Олени Кравець вразив заявою про те, чи легко бути дитиною і чому дорослішати він не хоче

Олена Кравець запросила на свою програму власного сина. 7-річний хлопчик Іван розповів про свої страхи перед дорослим життям. Деталі читайте в матеріалі від "Один Факт".

Олена Кравець відома багатьом українцям як акторка гумористичного шоу “Квартал 95”. Але останніми роками зірка пішла звідти у новий формат. Тепер Олена веде власну програму на майданчику Youtube. Передача “Вдома поговоримо” з кожним випуском стає дедалі популярнішою.

В гостях у Олени Кравець вже встигла побувати її власна старша донька Марія, а ще — Маша Єфросиніна та Олена Коляденко з сином.

Олена Кравець веде онлайн програму разом зі своєю донькою Машею і цього разу вона запросила на неї ще одного свого близького родича — 7-річного сина Івана.
Родинна розмова вийшла теплою і дружньою. Маленький Ваня жував смачні цукерки і із задоволенням відповідав на питання мами та старшої сестри.

7-річний син Олени Кравець розповів, чому не хоче ставати дорослим
Під час бесіди Олена Кравець пригадала, як два роки тому, коли синові було тільки 5 рочків — спитала в нього, чи гарно це — бути дорослим. Іванко на той момент відповів, що ні і аргументував власну відповідь тим, що… дорослим в машині спати не можна, бо доводиться нею керувати. Крім того, на думку хлопчика – дорослим бути важче, аніж дитиною — адже дорослі люди дуже пізно приходять зі своєї роботи і практично не бачать власних дітей.

В спогадах мами Олени, які вона, до речі — записує в окремий блокнот, закарбувалась і мрія 5-річного Іванка про майбутню професію. Син зірки ще 2 роки тому мріяв бути рок-зіркою.

В розмові із мамою на камері вже 7-річний Іван Кравець заявив, що в доросле життя він зовсім не хоче. Головна причина цього – менше залишається жити. Краще вже бути дитиною. Втім, як зазначила сама Олена Кравець — жодна людина не знає, скільки їй насправді відведено часу на життя.

Наступне питання синові від Олени Кравець звучало ось так:

Вань, що в дорослому житті класного?

Усміхнений хлопчик відразу зазначив, що дорослі можуть купувати собі все, що захочуть і самостійно заробляти гроші.

А ще Іванко Кравець розсмішив маму із старшою сестрою відповідями на питання щодо того, чи легко бути дитиною? З одного боку хлопчик назвав своє дитинство легким, адже діти можуть… бігати. А ось з іншого боку – дитинство Іванка складне, бо треба ходити в школу.

Олена Кравець також поцікавилась, як би син вирішив питання, пов’язане із небажанням ходити до школи. Іванко сказав, що найкращий варіант — це онлайн навчання.
Іван Кравець також зазначив у розмові, що якщо б в нього була чарівна паличка — він би зробив так, аби уся його родина жила вічно. А ось його старша сестра Марія скористалась би такою паличкою, аби зупинити усі війни на планеті і в Україні зокрема.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?