Роман з “МастерШефом” або історія однієї зради: що насправді сталось між Поляковою та Міцкевичем

Колишній учасник 8 сезону "МастерШефу" Влад Міцкевич здивував гучною заявою. Нібито він рік мав стосунки з Олею Поляковою. Чи насправді був цей роман – читайте в матеріалі "Один Факт".

Декілька днів тому українське суспільство розірвала приголомшлива новина. Колишній учасник 8-го сезону шоу “МастерШеф” Влад Міцкевич виклав у соціальних мережах романтичні світлини із Олею Поляковою і розповів, що понад рік в нього із “Королевою ночі” був роман.

Влад Міцкевич створив відверте відео, в якому розповів усі подробиці романтичних стосунків із Поляковою. Також він надав фотодокази, які було опубліковано в соціальній мережі Instagram, на сторінці Влада Міцкевича.

Роман Олі Полякової та Влада Міцкевича з МастерШефу - що відомо
Роман Олі Полякової та Влада Міцкевича з МастерШефу – що відомо

Колишній учасник “МастерШефу” під час запису відеоролику, вочевидь, знаходився напідпитку. Він заявив, що увесь минулий рік знаходився у романтичних стосунках із Ольгою Поляковою. Весь період часу, за повідомленням шеф-кухаря, співачка жила в його оселі. Влад навіть продемонстрував жіночі речі та валізи, які нібито належали Олі Поляковій.

Друзі, взагалі, я рік прожив із Поляковою – зазначив Міцкевич

А потім пообіцяв, що в наступних роликах оприлюднить точні докази того, що вони із Ольгою були разом. Трохи згодом Влад Міцкевич продемонстрував на камеру, як викидає з вікон жіночі речі. А крім того, опублікував світлини, на яких він разом із Ольгою Поляковою міцно цілується в губи.

То ж, чи дійсно Міцкевич дійсно проводив час разом із Поляковою? Сама Ольга декілька днів не коментувала цю інформацію, а ось Міцкевич згодом спростував свої слова і вибачився перед співачкою. Шеф-кухар записав нове відеозвернення в якому назвав свої слова неправдою та наклепом.

Як Оля Полякова завела роман на стороні, а потім з'ясувалось, що ні
Як Оля Полякова завела роман на стороні, а потім з’ясувалось, що ні

Отже, новий роман Ольги Полякової виявився вигадкою колишнього шеф-кухаря.

Відверто вибачаюся — заявив Міцкевич. — У нас з Олею, ми довгий час працювали, у нас був жорсткий конфлікт на фінансовій основі.

Окрім Полякової шеф-кухар Міцкевич також вибачився і перед своєю нинішньою дівчиною:

Сподіваюся, що вона ще не колишня — зазначив Міцкевич

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?