Завжди знайдуть спільну мову зі свекрухою: найкращі зіркові невістки Ірини Білик, Ассії Ахат і Софії Ротару

Зазвичай свекрухам дуже важко знайти спільну мову з невістками. Та є щасливі виключення, коли зіркові матусі абсолютно не ревнують синів до їхніх обраниць. Навпаки ставляться до них із любов'ю.

Ірина Білик

Старший син співачки Гліб Оверчук устиг наділити матусю двома невістками. Кілька років поспіль хлопчина мешкав із дівчиною, яку звали Алісою. Він навіть зробив коханій пропозицію, але так і не одружився.

Зі знаменитостей вийшли чудові невістки

Ірина радо сприйняла невисоку дівчину з рожевим волоссям та купою татушок і завжди в інтерв’ю підкреслювала, що мріяла саме про таку невісточку. Після повномасштабного вторгнення Гліб з Алісою виїхали за кордон. Та дуже скоро молодик почав постити світлини з іншою дівчиною. Нинішня обраниця Карла є повною протилежністю Алісі – має пишні форми.

Ассія Ахат

Старший син скрипальки Данило одружився з грузинкою з Баку. Ассія Ахат дуже вдоволена невісткою. Навіть називає її донькою. Якось у зірки заболіла спина, й було важко підводитися з ліжка, то Ліка піклувалася про свекруху немов про рідну матусю.

Зі знаменитостей вийшли чудові невістки

Данило є сином Ассії Ахат від першого шлюбу. Вона народила первістка у 18 років. З його батьком артистка розлучилася. Згодом вийшла заміж удруге за бізнесмена Ігоря Баленка, якому народила ще одного сина Філіпа.

Софія Ротару

Софія Михайлівна вважає свою невістку справжньою красунею і називає Свєтулею. Коли у жінки випадає день народження, свекруха обов’язково викладає вітання на своїй сторінці в Інстаграмі, ілюструючи гарні стосунки з дружиною сина Руслана спільними світлинами.

Зі знаменитостей вийшли чудові невістки

Подейкують, що нині Софія Ротару перебуває в Україні. Принаймні восени завжди навідується на могилу свого покійного чоловіка. Онуки Анатолій та Соня мешкають за кордоном. Одного разу Руслана разом із сином завернули з молдовського кордону у намаганні перетнути його неофіційно. Згодом онук Ротару таки вигулькнув у Європі. А про сина співачки нічого не чутно. Невістка Софії Михайлівни, напевно, має бути поряд із чоловіком.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?